J.Lo-jevalna deska ni za slabe srce

To je ples sveta Jennifer Lopez in živimo samo v njej.

Latinska zvezda je sredi tiska krogov za promocijo njene nove serije plesnih tekmovanj, Svet plesa, in njen drzni pogled na NBC Universal stiskalnico v Los Angelesu v ponedeljek je bil showstopper.

Zagotavljala je, da so ji vse oči v njej trdno zaskočile v ustvarjanju Elie Saaba, J.Lo se je z njo zasukala z natečajnimi krivuljami v vratu in nebogom. Številka črne brez rokavov se je v pasu zvezde strmela s črnim pasom pasov in kovinskimi kroglicami, pri čemer je pokazala njene neskončne žetone v krilu, ki je dramatično odprla spredaj.

TK
JB Lacroix / WireImage

TK
JB Lacroix / WireImage

Umetnik hitnice “Je ne tvoja mama” je udaril v diva položaj, ko je presegla njeno slinky LBD v klasičnih črnih Christian Louboutin usmerjenih črpalkah, zlatih zapestnicah zlatih zapestnic iz nakita Ippolita in resno sulturnem videzu lepote, ki je sestavljena iz mehkih ključavnic in krilatega dimljeno oko.

Kamera pripravljena … ������ #worldofdance # may8th #dontmissout #NBC

Objava, ki jo je delila Jennifer Lopez (@jlo)

#worldofdance # may8th #NBC

Objava, ki jo je delila Jennifer Lopez (@jlo)

Mama-dva sta skupaj z gostiteljem in plesalko Jenna Dewan Tatum, ki je prinesla nekaj va-va-voom dogodku v rdečo rdečo številko, ki ima peekaboo izrezek iz srednjega ušesa in ujemajočega rdečega ritma.

Toliko ljubezni do tebe @jlo ❤ # worldofdance

Objava je delila Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan)

POVEZANE: Je Jennifer Lopez Just Slay Date Night z A-Rod v $ 42 LWD?

Ta omamna zasedba zagotovo daje 10! Svet plesa 8. maja ob 10. uri. ET na NBC.