Jamie Chung praznuje Giltovo prvo trgovino z opeko in malto

Ko gre za točkovanje oblikovalskih duds s popustom, imamo nekaj krajev, ki jih imamo več kot Gilt, ki se je začelo leta 2007 kot spletno bliskavico in omejeno prodajno mesto. Ampak zdaj v nekaj reverzne strategije, nNekaj ​​let pozneje, Gilt ponuja nepričakovano celovito nakupovalno izkušnjo: prva trgovina z opeko in malto, ki bo živela v novoustanovljeni modni prodajalni Saks Off Peto v središču Manhattna (na 57. ulica med Lexington in Park Avenue). V skladu s svojimi koreninami se vsako sredo ob 12 uri prodaja v blagu v trgovini. ET, se je ujemal s svojo digitalno podobo. Prvi, ki ga je izklopil? Kurirano izbiranje kosov iz francoske sodobne etikete Zadig & Voltaire. 

To je novo poglavje za Gilt in kakšen boljši način za začetek prodajalne kot za eno od naših najljubših zvezdnih slogovnih zvezd (in Gilt fan) Jamie Chung? Clad v Zadigu in Voltaireju (seveda), igralca-slash-style savant je bil pri roki, da praznujejo kot potrošniki mešani, nakupovano in pelene šampanjec.

Všeč mi je spletno nakupovanje, ker ima neskončno število izbir, vendar je odlična stvar v tem, da delajo izkušnje s strankami, «pravi Chung V stilu. “Vse je v zvezi s krajo, ker kupujete sezone oblikovalskih kosov za noro posel. Ne prekrivate banke in se uskladite z mojo modno filozofijo: to bi bilo zabavno, to je mešanje visoko z nizko, in ljubeči modeli, ki so dostopni proti nedosegljivim. ” 

Pravzaprav je bila Gilt razlog, zakaj je Chungu uspelo zasnovati vrečko oblikovalca svojih sanj.

“Očarala sem to vintažno vrečko Chanel – to je bilo leta 2008 v postdiplomskem študiju, tako da nisem imel veliko denarja. Bila sem zlomljena,” se smeje, kot se spominja. “Prodaja se je začela ob 6. uri PT, in sem potreboval to vrečko Chanel – to je bila vrečka za fotoaparat z reko iz 80-ih ali 90-ih let. Kakorkoli, imela sem torbo in to je bil največji nakup, ki sem ga kdaj naredil ob uri.”

Če ste na območju, se ustavite pri trgovini Gilt na novem mestu Saks Off Peta mesta v Manhattnu.