Jamie Dornan pravi, da 2-letna Dulcie “ljubi” kot velika sestra: “To je najbolj čarobna stvar”

Jamie Dornan je v Ameriki znana po predstavitvi seksi milijarderja Christiana Graya iz Petdeset odtenkov Franchise, vendar doma na Irskem, je mladi oče dveh, ki uživa v čarovništvu očetovstva. 34-letni igralec je povedal To jutro v petek, da uživa majhen odmor od snemanja doma s svojo družino, čeprav z dvema mladima otrokom doma težko šteje za “odmor”.

Dornan in njegova žena Amelia Warner sta v letošnjem letu pozdravila svojega drugega otroka, na srečo pa se tudi prvi rojen Dulci prilagaja novemu dodatku: Dornan pravi, da je 2-letna “ljubezen” velika sestra. “To je sijajno. To je najbolj čarobna stvar na svetu, veste. Ko se zbudi, hoče takoj videti otroka, “je dejal.

Kar se tiče časa za kiddos, ko bo žongliranje prihajajočega Petdeset odtenkov nadaljevanje, nov film Antropoid, in britanske dramske serije Padec, Dornan ima preprosto rešitev: Kiddos potuje z njim. “Rad bi bil zaposlen, vendar se tudi zavedam, da sem mlad oče in da bi rad preživel s svojimi otroki. Pridejo povsod z menoj, kar si lahko privoščimo v trenutku, preden otroci začnejo šolo, «je dejal.

POVEZANE: Jamie Dornan izgleda bolj kot kdajkoli v Londonu, pravi, da je “bolj udoben” zdaj igranje Christian Grey

Sliši se, kot da ima ta čudovita zvezda svojo ravnovesje med delom in življenjem.