January Jones Channels Pretty Woman na Veuve Clicquot Polo Classic v Los Angelesu

Eleganten Veuve Clicquot Polo Classic se v Los Angelesu vrti okoli enkrat letno in zvezde, kot so Jaime King, Nina Dobrev, Rachel Zoe, Selma Blair, Lauren Conrad in Jan Jones, ne bodo pustili, da jih mimo. Gospe, skupaj z mnogimi drugimi celebs vključno z Škandal zvezdniki Darby Stanchfield, Bellamy Young in Scott Foley so bili pri roki za razprodan dogodek v State Parku Will Rogers v Pacific Palisades, Calif., ki nam je povedal, da ne morejo čakati, da bi gledali polo tekmo in pahnili nekaj mehurčkov. 

Pravzaprav postaja malo a Škandal s svojo mlado besedo Foley in njenim ekskluzivnim možem Tonyjem Goldwynom lani lani in “imela toliko zabave”, da je morala videti, za kaj gre. “Zato sem hotel priti letos,” je povedala V stilu. “Bila sem kot da bi dame lahko zagotovo predstavljale.” In z Stanhfieldom in z njimi, ki sta bili drugi datumi, sta se oblekli v Shoshanna oblačila, ko sta se spuščala v park. 

Šest letno Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Arrivals
WireImage

Niso vsi znali točno, kaj naj obleče na dogodek, čeprav – to ni vsak dan, ko je v polnem teku v L.A. -u, kot je Janez Jones, ki je končal z malo navdiha iz klasike filma. “Nikoli nisem bil na polo tekmi, zato sem edino sklicevanje imela Julia Roberts v Lepa ženska. Torej, šla sem s polka pikami, «je rekla s smehom, ki opisuje njeno tiskano obleko Zimmerman, Reformation blazer in Eugenia Kim hat.

Ljubim te @therealselmablair @veuveclicquot #veuveclicquotpoloclassic

Fotografija objavila januarja Jones (@januaryjones)

Medtem je Nina Dobrev, ki je v modri barvi plavajočo oblačilo Badgley Mischka, cvetno obarvana čevlji Stuart Weitzman in pletenica po sredi njenih las, rekla, da je bila prvič na dogodku, ki jo je privabila, ker je ” navdušen voznik. «Dodala je:» To so čudovita bitja. Imam toliko spoštovanja do njih. “

Šest letno Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Arrivals
Getty Images Severna Amerika

Ker se je dogodek začel, Ameriška grozljivka zvezda Cheyenne Jackson je pela nacionalno himno in tekma se je začela. Gospe v barvnih poletnih oblekah in klobukih ter moških v blazerjih in kavbojkah so sedele na travniku in odprle steklenice šampanjca Veuve Clicquot, ki so se ob gledanju igralcev tekmovale s svetlimi oranžnimi podpisnimi dežbami. Drugi so igrali beanbag, ki so igrali igre in Jenga, in zbrali na grubi od priljubljenega Cousins ​​Maine Lobster in Baby’s Badass Burgers hrane tovornjaki – v celoti, grozen popoldan. 

Šest letno Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Red Carpet
Getty Images Severna Amerika
Šest letno Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Inside
Getty Images Severna Amerika
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 60 =

map