Jaz sem obseden: Bobbi Brown Luxe Lip Lipstick

Dobrodošli v obsedenem, dnevnem video posnetku s Kahlano Barfield, V stiluje moda in lepota na splošno. Preverite vsak delovni dan, če želite izvedeti več o lepotilnih izdelkih in orodjih, ki jih ne morejo dobiti.

Že več kot dve desetletji je enobarvna kozmetična linija ličilnika Bobbi Brown ponudila ne-A-listarjem med nami isti profesionalni dotik, ki jo prinaša k svojim megawatt strankam. V tej sezoni, lepotni superzvezda olajša praznovanje enega najsevernejših trendov jeseni 2015: rdeča ustnica. Njena najnovejša zbirka, Luxe Lip Color, je na voljo v 20 odtenkih, vključno z nekaterimi od najbolj čudovitih rožnatih odtenkov, ki smo jih kdaj videli. Pakirano v elegantno zlato cev, formula je infused z vitamini C in E, tako da tudi pomladila ustnice. Torej, katera barva je trenutno priljubljena Barfielda? Globoka Bordeaux rdeče se imenuje “Vaše Veličanstvo.” 

jaz'm Obsessed - Embed
Vljudnost

Nakup: Vaše veličanstvo, 35 dolarjev; sephora.com. 

Oglejte si videz na Barfieldu: Tiffany & Co. Tiffany T Smile obesek, 950 $; tiffany.com. Tiffany & Co. Tiffany T Square zapestnica v Sterling Silver, 975 $; tiffany.com. Tiffany & Co. Tiffany T kvadratna zapestnica v zlatu 18k, 5.200 $; tiffany.com.

Oglejte si zgornji videoposnetek, da vidite Barfield, da uporabi senco, ki jo je treba imetiIn obiščite instyle.com/videos za več naših obsesij.

POVEZAN: Jaz sem obseden: Dior je tako realna sončna očala