Jaz sem obseden: koordinate zbirke zapestnice

Dobrodošli, da sem obseden, dnevno video serijo z Kahlana Barfield, V stilu’s moda in lepota na splošno. Preverite vsak delovni dan, če želite izvedeti več o lepotilnih izdelkih in orodjih, ki jih ne morejo dobiti.

Nič ne govori, da te imam rad kot bobnar, ki odraža nepozaben spomin, ki si ga naredil s svojo ljubljeno osebo. Torej za vaš naslednji pomemben mejnik – ali ko je preprosto čas, da se zdravite – predlagamo, da dodate povsem osebno zapestnico iz kolekcije Coordinates v svoj seznam. Kot označuje ime blagovne znamke, vsak dodatek pozlačenega dragulja prihaja z graviranimi geografskimi koordinatami po vaši izbiri, kar pomeni, da lahko preprosto vnesete naslov, ki ima smiselno mesto v vašem srcu in ga elegantno nosite na zapestju. Medtem ko posebej obožujemo zapestnice, ki so na voljo v različnih zlatih, srebrnih in prevlečenih barvah, blagovna znamka ponuja tudi prstane, ogrlice in kmalu postane priljubljena. 

im-obseden-zapestnice-embed
Vljudnost

Nakup: Nebesna zapestnica v oblazinjenem srebru in zlatu, 270 USD; coordinatescollection.com. 

POVEZAN: Jaz sem obseden: Rimmel London’s Oh My Gloss! Sijaj za ustnice

Oglejte si zgornji video, da ugotovite, zakaj Barfield ljubi te draguljeIn obiščite instyle.com/videos za več naših obsesij.