Jaz sem obseden: Tom Ford’s Eyeliner za oči, ki določa oči

Dobrodošli, da sem obseden, dnevno video serijo z Kahlana Barfield, V stilu’s moda in lepota na splošno. Preverite vsak delovni dan, če želite izvedeti več o lepotilnih izdelkih in orodjih, ki jih ne morejo dobiti.

Nihče ne pride tako blizu popolnosti kot oblikovalec Tom Ford. To je razlog, zakaj večkrat uporabljamo oblikovalčevo Eye Defining Eyeliner Eyeliner za videz, ki je, kot Barfield pojasnjuje v zgornjem videoposnetku, eden od najbolj vročih lepotnih trendov to jesen. Namesto dab na vašem podloge, kot bi si pred sultry noč, je de rigueur, da preprosto osredotočiti izdelek le na spodnjem robu oči. Skrivnost, da si zasukaš videz? Odločite se za bogato, modro barvo odtenka, kot je Ford Midnight barve spodaj. 

jaz'm Obsessed Tom Ford Eye Liner Embed
Vljudnost

Nakup: 36 $; shop.nordstrom.com. 

Pridobite si videz V stilu urednica Kahlana Barfield: Tiffany & Co. Tiffany T 18K Gold Square zapestnica, 5.200 $; tiffany.com. Tiffany & Co. Tiffany T Sterling Silver Square zapestnica, 975 $; tiffany.com.

Oglejte si zgornji videoposnetek, če želite izvedeti, zakaj Barfield ljubi to orodjeIn obiščite instyle.com/videos za več naših obsesij.

POVEZAN: Jaz sem obseden: Tiffany & Co.’s Tiffany T zapestnice