Je novi vonj Ariane Grande, ki ga navdihuje Pete Davidson?

Ariana Grande in Pete Davidson sta to par. Obe sta skoraj vsak dan izgovarjali svojo ljubezen na Cvrkutati in Instagramu. Eden od Grandeovih zdaj izbrisanih Tweets je po poročanju razkril Davidsonovo dobro opremljenost in nas je celo blagoslovil z veliko besedo Big Dick Energy ali BDE za kratko. 

O čem je bil Grande, je ime njene najnovejše dišave. Ampak, se izkaže, da so bili vsi namigovani v najsodobnejših trenutkih para. Če ste spremljali romunsko romanco para, verjetno veste, da se ujemajo s tetovažami oblaka in pogosto pustijo oblak emoji na strežnikih Instagrama. Zdi se, da je Davidson navdihnila njeno najnovejšo dišavo, ker je danes po nekaj kriptičnih dražiteljih pevka potrdila, da je njena peta poslanka imenovana “oblak”. 

POVEZANE: Dokaz, da sta Pete Davidson in Ariana Grande to en par iz srednje šole 

V literarni steklenici v obliki oblaka ima vonj topne note cvetov sivke, prepovedana sočna hruška in bergamot v ustih. V srcu so krem ​​krom, praline in orhidej vanilije. Suho je sestavljeno iz mošusov in kremastih gozdov.

Ariana Grande Fragrance Embed
Vljudnost

VIDEO: Pete Davidson končno govori o svojem delu Ariane Grande 

“Ljubim oblake, in mi je všeč ta nova dišava. To je moja najljubša še! «Je dejal Grande v sporočilu za javnost.

Dišava se uradno ne spusti do septembra 2018, vendar pa bodo oboževalci dobili prikupen vonj, ko bodo predhodno naročili Grandejev novi album, Sladilo

Mogoče bo vonj par poročnih uslug?  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 43

map