Jenna Dewan in Channing Tatum sta oba govorila o svojih razpravah

Novica, da sta Jenna Dewan in Channing Tatum razbila Hollywood, je povzročila, da mnogi špekulirajo, zakaj je nekdanji par pozval. S takšno razburjenostjo na visoki ravni se pogovarjajo, vendar je bila ena tako grozljiva, da sta se Jenna in Channing odločila, da se to odzove odprto, kljub temu, da sta v svoji izjavi o razbitju že povedala, da ne bi komentirali. 

Ko so ga vprašali o govorici, da je Tatumova domnevna žurba in spogledovanje odgovorna za njihov razpad, sta njihova predstavnika z veseljem postavila to teorijo na počitek.

Jenna Dewan Tatum rep statement lead
Axelle / Bauer-Griffin

»Vesel sem, da pojasnim, da absolutno nobena od teh govoric ni resnična,« je rekla Jenna Ljudje. “Razlog, zakaj je bila naša izjava tako pozitivna, je bila, ker je to resničnost situacije.”

“Mediji izmišljajo zgodbe in nobena od teh obtožb ni na daljavo”, je povedal Channing za E! Novice. “Channing in Jenna sta objavila pošteno in ljubečo izjavo, ki je edina resnica.”

Jenna in Channing sta izdali začetno izjavo, ki je bila res pozitivna. “Z ljubeznijo smo se ločili kot par. Zelo smo se zaljubili že pred mnogimi leti in skupaj smo imeli čarobno potovanje. Absolutno nič se ni spremenilo o tem, kako se ljubimo drug z drugim, ljubezen pa je lepa pustolovščina, ki nas za zdaj pelje na različne načine. «.

Objava je delila Jenna Dewan Tatum (@jennadewan)

POVEZANA: Stil Jenna Dewan Popolnoma Spremenila se je po končnem izgledu rdeče preproge z Ex Channing Tatumom

“V koraku naše odločitve ni nobenih skrivnosti niti lažnih dogodkov – samo dva najboljša prijatelja, ki se zavedata, da je čas, da si vzameta nekaj prostora in si pomagata med seboj, da živita kar najbolj veselo in izpolnjeno življenje. Še vedno smo družina in vedno bomo ljubeče starše namenili Everlyju. “

Channing in njegovi predstavniki še niso komentirali razpada, ki presega njegovo prvo mesto.