Jenna Dewan Tatum Bares Her Booty, da bi poklonila hvaležnost Victoria Beckhamu

Jenna Dewan Tatum dobiva nekaj navdušenja nad ribnikom.

V nedeljo, igralka je zdelo, da pošlje možu Channing Tatum svoje klicne kartice v Londonu preko Instagrama s seksi luknjičastim fotografskim snemanjem, ki daje večje vibracije Posh Spice.

Ena slika je v skupni rabi Stopi gor zvezdni račun prikazuje mamo ene oblečene v črne petah, črn črni oblek s strateškimi detajlami čipk in perforiranim očesom in svež videz, podoben bobu, je le en primer, kako se je Dewan Tatum ob pogledu Victoria Beckham tee.

Pravilno prečkanje njenih nog in držanje skodelice čaja in krožnika, brunette lepota pogled na njene osvežilne pijače, ko poskuša posnemati oblikovalca in nekdanje Spice Girl.

“Kako si predstavljam, da Posh Spice počne čaj,” je napisala.

Kako si predstavljam, da Posh Spice dela čas čaja ������

Objava je delila Jenna Dewan Tatum (@jennadewan)

Kot da ta posnetek ni bil dovolj sramežljiv, je Svet plesa sodnik je tudi na platformo socialnih medijev predstavila svojo neverjetno sliko o igri, ki se je zgodil z imenom “Cheeky balcony series”.

Primerna balkanska serija

Objava je delila Jenna Dewan Tatum (@jennadewan)

Lutka, ki je bila oblečena v družbo Jenna, je šla v noč, ko je zvezda uživala v mestni “magični uličici”, tako da je oblekla svojo sultrično izjavo s svilenimi hlačami in ujemajočim jopičem.

���� alley magic

Objava je delila Jenna Dewan Tatum (@jennadewan)

POVEZANE: Jenna Dewan Tatum je kanaliziranje poskosne spice s svojimi novimi lasmi

Nekaj ​​nam pove, da bo Posh odobril!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 93

map