Jennifer Lawrence “še vedno obravnava” njeno 2014 Nude Photo Hack

Že več kot tri leta in Jennifer Lawrence se še vedno opomore od gneva, ki je uničil fotografijo, ki je avgusta 2014.

“Ko se je zgodilo kaj takega, je bilo tako neverjetno kršenje, da ga niti ne morete zapisati,” pravi Lawrence, 27, ki je razkrila novo epizodo Hollywood ReporterPodcast “Nagrade Chatter”. “Mislim, da jo še vedno obdelujem.”

Lawrence je bil eden od sto znanih osebnosti, ki jih je prizadel ogromen napad na zasebnost, ki je hekerjem omogočil, da so ukradli in javno objavili svoje fotografije. “Ko sem prvič ugotovil, da se je zgodilo, je moja varnost dosegla do mene. To se je dogajalo od minute do minute – skoraj je bilo kot odkupna situacija, kjer so vsako uro sproščale nove” Mama! zvezda opozorila.

TK
Walter McBride / FilmMagic

Lawrence je s svojim podpisom iskreno pojasnila, kako je bila kršena, zato jo je javnost čutila. “In, ne vem, čutim, da me je poškodovalo podobno planetarje, ni nobene osebe na svetu, ki ne more videti teh intimnih fotografij zame”, oskarjevec rekel. “Lahko si samo na žaru in nekdo jih lahko samo potegne na svoj telefon. To je bila res nemogoča stvar za obdelavo.”

Še huje, je dejala, je dejstvo, da se hekerji soočajo z malo zatekanja za njihove zločine. “Veliko žensk je bilo prizadetih in veliko jih je pomagalo, da bi tožile Apple ali tožile [druge], in nobeden od tega mi ne bi res prinesel miru, nobeden od tega ne bi prinesel mojega gola telesa nazaj k meni in Nik [njen nekdanji fant Nicholas Hoult], oseba, za katero so bili namenjeni, “je dodala. “Ne bi bilo ničesar nazaj, zato me ne zanima vsakdo tožiti, samo me zanima zdravljenje.”

POVEZANE: Jennifer Lawrence pravi, da je Harvey Weinsteinova domnevna spolna nadlegovanja “neopravična”

Poleg vsega tega je žaljiva aktivistka za pravice žensk dejala, da je dvomila, da je vredna kot vzor za mlada dekleta. “Mislim, kot pred leti in pol, mi je nekdo nekaj povedal o tem, kako sem” dober vzorec za dekleta “, in sem moral iti v kopalnico in sobo, ker se mi je zdelo, da sem zagrizen – počutil sem se Ne morem verjeti, da se nekdo še vedno počuti po tem, kar se je zgodilo. To je toliko različnih stvari, ki jih je treba obdelati, če ste bili tako kršeni. “

Za Lawrence, Rdeči Vrabec, prihajajoči triler od režiserja Francisa Lawrenca, je bil nekakšen odziv na hekersko travmo. “[Film] je bil res seksualen, ki me je vedno strah,” je priznal. “Vedno sem bil kot” Absolutno nikakor ne “- še posebej po tem, kar se je zgodilo [s krampom nude] -” Nikoli ne bom naredil nič seksualnega “. Torej, zame, delam Rdeči Vrabec-Mislil sem, da sem dobil nekaj nazaj, ki je bil vzet od mene.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 63

map