Jennifer Lawrence vas vabi, da prideš vanj s plesom v tem Kooky Infomercial

Vemo, da ima Jennifer Lawrence nekaj trdnih plesnih plesnih premikov, ki temeljijo na njeni izvedbi Srebrna obloga Playbook, vendar je v sredo dobitnik oskarja pokazal popolnoma nov spekter znanja na plesišču.

Med njenim nastopom Tonight Show, Lawrence in gostiteljica Jimmy Fallon sta prinesla najljubšo šalo v resničnem življenju, da bi prosila ljudi (kot je Jennifer Lopez), da “plesita z nami!” na TV. Fallon in Lawrence v neumni skoti prikazujeta dva gostujoča QVC novinarja, Des in Dash, ki nosita neverjetne kostume, ko prosijo ljudi, da plesajo z njimi v smešnih glasovih. Duo se nato hitro spremeni in se vrne na glavni kavč za intervju in mizo, kot če bi gledali infomercialno.

POVEZANE: 9 Times Jennifer Lawrence nas je oboževala, preden se je celo spremenila 25

Ko se fotoaparat odrezuje naprej in nazaj, Lawrence in Fallon razburata iz vsakega niza in preidejo od takih plesnih potez kot “Salon za kosilo”, “Bowling Confetti” in “Disco Binoculars”, ki so vidno utrujeni od vseh tekmovanje in ples (Fallonovi lasje so bili malce nori, kot je poudaril Lawrence). Ko je rekel, da je bil tretji komercialni Lawrence ni bil popolnoma pripravljen. “Kje imaš energijo?” vprašala je Fallon, ko je dihala močno.

V zadnjem oglasu so v naslednjih 20 sekundah naredili sedem potez, med njimi “Slurp the Juice”, “Kick Waterfall”, “To ne zveni nič podobnega njemu” in “Chicken Cow Brow Brow Brow”. Oglejte si Lawrence in Fallon’s kooky “Come Dance With Us” skit v video na vrhu. Operaterji plesajo do!