Jennifer Lopez Brunches v Ab-Baring Crop Top in Joga Hlače Combo

Po večerji, ki je preživela v Miamiju, je Jennifer Lopez na kratko odstopila od fanta Alexa Rodrigueza, ko je za kosilo in deklico govorila s svojimi prijatelji.

Lopez, 48, je bil opazen zapustiti Standard Hotel videti neverjetno (na običajno) v ab-baring athleisure pogled v torek zjutraj. Oblečena bela jopica Guess in rjave Niyama Sol joga hlače ($ 84; niyamasol.com) je pokazala nepremagljivo tresenje telesa s trojno grožnjo, s poudarkom na njenih šestih in znanih.

Pevka je zasenčila svoj casual getup s parom Quay aviator sunnies (60 $, nordstrom.com), preveč obročki in oblečen topknot. Globoko rožnata ustnica in subtilno dimno oko sta bila edina darila, ki jih je Lopez vodil na mesto in ne v telovadnico.

TK
MEGA

Native iz New Yorka, ki obiskuje ljubljeno mesto Rodrigueza z njenimi devetnajstimi dvojčki, Max in Emme, je objavil serijo gramov iz srečanja s prijatelji, ki so uživali v kosilu s čudovitim razgledom na zaliv Biscayne.

Dekliški brunch … #girlsjustwannahavefun #girlsdayout #girlgirl #girltalk #girlstime #girlsrule #girlfriends

Objava, ki jo je delila Jennifer Lopez (@jlo)

 

Mirni trenutki … #priceless ��by @lacarba

Objava, ki jo je delila Jennifer Lopez (@jlo)

Zdaj to je kako brunch!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 96

map