Jennifer Lopez Channels Old Hollywood Glamur na American Idol Last Night

Še več je na spotu modnih odločitev Jennifer Lopez kot kristalizirane kozarce Zuhair Murad in fluorescentne hlačne halje. Za četrtkovo nočno epizodo American Idol, sodnik in igralec v Vegasu, ki se trenutno ukvarja z novo glasbo, se je obrnil na eno izmed najbolj znanih ikon Tinseltown za elegantno obleko, ki ni le klasično brezčasna, temveč še vedno prinaša seksualno privlačnost, za katero je znana.

“Nocoj smo šli z retro Hollywoodovim videzom in kanalizirali Elizabeth Taylor,” je dejal Lopezov stilist, Rob Zangardi in Mariel Haenn. V stilu. “Za dosego tega občutka je Jennifer izbrala klasično belo obleko iz zbirke Victoria Beckham. Potem smo ga povezali s preprostimi, nude črpalkami (Christian Louboutin) in končali videz z diamantnimi vintažnimi uhani. “

Zdi se, da je J.Lo resnično ljubila njene stransko zamaknjene skate in glamurozno podobo. Trenutki, preden se je začela epizoda, sta pevka in igralka odnesla v Instagram, da bi delila čudovito osvetljeno selfie.

V živo #americanidolthefarewellseason #downdowndown

Fotografija, ki jo je objavila Jennifer Lopez (@jlo)

Objavila je tudi njeno podobo Modre sence gledališče (zvezda je v novi drami NBC), ki jo je držala v njej vzornik priklopnik.

#ShadesOfBlue stranka oblikuje #IdolLive trailer #ThursdaysWithJen @dayookeniyi @dreadematteo @ egt239 @sarahmjeffery @vincentlaresca

Fotografija, ki jo je objavila Jennifer Lopez (@jlo)

FOTOGRAFIJE: Oglejte si vse poglede J.Lo iz sezone 14 in 15 American Idol

Govorimo o večnamenskih nalogah!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map