Jennifer Lopez in Milo Ventimiglia sta tako všeč v kompletu svojega novega filma

Pazi, A-Rod! Izgleda, da je Jennifer Lopez dobila novega Hollywooda v vlečenju.

V ponedeljek je bila igralka fotografirana z izmišljenim fantom Milom Ventimiglio na sklopu njihovega prihajajočega filma Drugi zakon. Par na zaslonu je zasegel v notranjosti tistega, kar je videti kot restavracija, podobna restavraciji, kjer so se srečali za datum. Lopez je obdržal priložnostno v sivi majici z valovitim rjavim ključavnicam, medtem ko je Ventimiglia nosila podobno tono srajco in športno uro.

Milo JLO - Embed - 1
LRNYC / MEGA

Poleg svoje večerne scene so bili tudi fotografi fotografirani zunaj objemja lokacije, kot da se niso videli drug proti drugemu. Lopezovi krzneni črni parki, maskirne hlače in črtasti čevlji so ustrezali njenemu splošnemu videzu.

Milo JLO - Embed - 2
James Devaney / Getty

Torej ti dve imata kemijo, ki jo potrebuje, da bi ta postala uspešnica? Medtem ko se zdi, da ne delajo, ne zasukate stvari. Lopez uživa v svojem odnosu z Rodriguezom.

Rok prej poročala, da bo Ventimiglia igrala Lopezovega dolgoletnega fanta Treyja v romantični komediji, ki bo zapovedala Lopezov značaj, “zaposleni v velikih škatlah, ki znova ustvarja življenje in njen življenjski slog in dobi priložnost, da dokaže na Madison Avenue, da so pametne ulice dragocene kot študij, “glede na Raznolikost.

POVEZANE: J.Lo in Bestie Leah Remini Dajte prvo fotografijo iz novega filma

Ventimiglia ni edina velika zvezda, ki pripada projektu. V filmu sta skupaj z Vanessa Hudgens, Annaleigh Ashford in Freddie Stroma.

Film trenutno snema v New Yorku, in ne moremo čakati, dokler ne doseže gledališča. Precej je varno reči, da smo že obsedeni s samim oddajanjem.