Jennifer Lopez Just dokazano Super Long Hair Trend bo pravilo 2018

Pojdi naprej in prekliči svojo predpraznično ponudbo. J.Lo je morda pravkar odobrila lobo, vendar ni več pripravljena, da bi za vedno zapustila svoj podpis dolge ključavnice. Pravzaprav nam daje razlog, da verjamemo, da bodo dolgi lasje in vsi vsestranski izgledi, ki bodo skupaj z njim, definitivno vladali leta 2018.

Celebrity hairstylist Chris Appleton, ki redno uporablja Lopezove lase, skupaj s slavnimi osebnostmi, kot so Kim Kardashian West in Ariana Grande, so objavili sliko o zvezdi, ki nosi eno najbolj epskih pletenin, ki smo jih kdaj videli. Nimamo podrobnosti o tem, kje se je premaknil Lopez, zato je to zelo dobro, saj je verjetno, da je uporabila vrsto razširitev, da bi dosegla videz.

Mokre oblike in dlake za otroke so vedno Yes! �� @jlo # chrisappletonhair Beat @ 1maryphillips

Objava, ki jo je delil Chris Appleton (@ chrisappleton1)

 

POVEZANE: Naše najbolj priljubljene frizure za najljubše zabave

Njeni lasje so se zlekli nazaj v “mokri izgled” visok hrbet in zavarovani na krono glave. Dolžine so bile pletene v 3-pleten plašč vse do konca, medtem ko je bil debel del las ovit okoli baze, da bi skril lasje kravato. “Mokre oblike in dlake za otroke so vedno” Da “! napisal Appleton na Instagramu.

VIDEO: Stroški pridobivanja barv za lase

Nimamo razčlenitve, a za podoben videz, boste že potrebovali dolžino s strani vaše strani ali pa želite posnetek v razširitvah dobiti polni učinek J.Lo. Druga ključna komponenta je izdelek, ki se bori proti frizzu, vendar tudi lase gladke in sijajne, kot je L’Oreal Paris Advanced Haircare Smooth Intenziv Frizz Taming Serum ($ 6; target.com). Delajte v lase, ko je vlažno pred umiranjem.

Brisite lase navzgor v visokih ponijah in pustite del, ki bo skril lasni kravato. Ustvarite tesno pletenico in uporabite majhno elastiko, da jo boste na koncu zavarovali. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − = 62

map