Jennifer Lopez potrjuje, da je letošnja najbolj vroča frizura tukaj

Ni pomembno, ali je resnična ali začasna, nova frizura Jennifer Lopez bo slog, ki vas bo končno prepričala, da boste šli krajši.

Igralka je bila zabeležena v filmih za film v New Yorku Drugi zakon z dolgim ​​bobom, ki udari pod njena ramena in ima čiste, tiste konice. J.Lo je najnovejši celeb, ki se je letos pridružil seznamu pralnic, ki so se v letošnjem letu zmečkali v lase ali bobs, a je nekoliko spremenila trendovsko razrez, tako da je bila elegantna in brez zamegljenega namesto plažnih valov ste videli vse vire v Instagramu.

Jennifer Lopez
James Devaney / Getty

POVEZANE: 28 krat ste želeli kopirati pričeske Jennifer Lopez

Medtem ko je njen novi videz lahko dramatičen odhod iz windswept-a, so valovi bombona, ki so postali sinonim za zvezdni izgled glamovega videza, dolžina pasnice ključavnice dokazuje, da čeprav bo J.Lo vedno Jenny iz bloka, bo poskusila nekaj novo. Toda, medtem ko je spremenila svoj rez, Lopez zaljubljen s svojim podpisom toplo karamelno in medu poudarja.

VIDEO: Jennifer Lopez in Alex Rodriguez’s Cutest Couple Moments

Seveda obstaja možnost, da se je J.Lo šel v karakter, ker je nosil lasuljo, da bi dosegel krajšo dolžino, vendar smo pripravljeni staviti, da bo videz zelo hitro postal tisti, ki ga bodo stilizatorji povsod zahtevali ponovite.