Jessica Alba je blondinka — Again!

Govorite o plavalnih ambicijah. Po mesecih dela je njen podpis ombre poudaril, se je Jessica Alba vrnil k njeni zlati senci in celo dokumentirala celoten proces v videoposnetku Flipagrama! Z njenimi posnetki, ki jih je ustrezno uredila Missy Elliott’s Work It, je igralka obiskala slavnega koloriste Johnnyja Ramireza in ekskordinare frizerske zveze Anh Co Tran — iste ekipe sanj, ki je našemu izdelovalcu spletnega mesta dala vedno bolj trenden lob. Po naključju se je Alba leta 2014 z lupino spustila in nikoli ni bila stara, da bi se izognila dramatični spremembi las.

POVEZANE: ugotovite, kako priti do vrhunskih značilnosti Karimela Jessica Albe

“Vse bom naredila z mojimi lasmi, če je za vlogo, ki jo igraš”, je prej povedala V stilu. “Vedno sem šel na to in uživam v barvi.” V istem času lani je Alba vzela njeno toplo črno barvo do sončne plavuše in ne moremo se čuditi: ali to pomeni še en obrok Mesto greha se lahko dogaja? Upamo, da bo, vendar v vsakem primeru, definitivno dela svoj novi videz.

FOTOGRAFIJE: Oglejte si več Celebrity Hair Makeovers

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map