Jessica Alba je objavila zadnji #TBT njene in Jessica Biel modeliranja za omejeno število preveč

Ob dobrih četrtkih je dober Throwback, nato pa se po četrtkih igra odlično. Fotografija, ki jo je Jessica Alba danes dala v Instagram, je zagotovo v zadnji kategoriji.

Jessica Biel, Jessica Alba
Todd Williamson / Getty Images; Emma McIntyre / Getty Images

Nova mati treh je objavila kampanjo Oglaševanje Limited Too, ki jo je modelirala že v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Medtem ko je sama po sebi precej velika, obstaja še en vidik, ki je še boljši – Jessica Biel je tudi v njej. Medtem ko je Alba precej enostavno opaziti, lahko na prvi pogled popolnoma zamudite Biel. Kljub svetlo rumenemu flisu, ki jo nosi, je polovica njenega obraza v senci, vendar jo je Alba identificirala.

#Tbt to je bila ena mojih edinih “realnih” modelov delovnih mest. srečal sem : rumeni: @jessicabiel, “je napisala Alba ob fotografiji, ki prikazuje tako zdaj znane Jessicas v vrhunski opremi 90.” Mislim, da imam 12 ali 13 … morda 14? Bilo je za Limited Too, ki je bila otroška linija, povezana z The Limited. # 90’s “

#Tbt to je bila ena mojih edinih “realnih” modelov delovnih mest. Spoznala sem �� @ jessicabiel, mislim, da imam 12 ali 13 … morda 14? Bilo je za Limited Too, ki je bila otroška linija, povezana z The Limited. # 90’s ����������❤️

Objava, ki jo je delila Jessica Alba (@jessicaalba)

Poleg skupinske fotografije je Alba prav tako delila samostojni posnetek z rdečo majico s kratkimi rokavi Limited Too skupaj z ujemajočo vodo in ušesom. 

Varno je reči, da je Alba pravkar dobila #TBT.