Jessica Alba Sizzles v vijoličnem bikiniju na počitnicah na Havajih

Če ga imaš, ga razveselite.

To je tisto, kar je Jessica Alba naredila v petek v Lahaini na Havajih, kjer je 35-letni podjetnik in V stilu Julija 2016 pokrivajo lepoto, ki ji je sublimno premešala telo, ko je zadela toplo vodo tropskega cilja. Za svoj dan na soncu je Alba ohranila pisavo v seksi vijoličnem bikiniju, ki je pokazala zavidljive abs. Ustanovitelj poštene lepote ni uspel dopolnjevati in tudi potegnil par očesnih oblazinjenih odbojnih sončnih očal.

Jessica Alba

Jessica Alba je v vijoličastem bikiniju razveselila svoje super tonirane abs, ko se je odmaknila od svojega napornega urnika in potopila v havajske obale. Lepota je uživala v svojih počitnicah pod soncem in imela tudi odbojna sončna očala. 

FameFlynet; AKM-GSI

Torej, kaj je, razen plakati ob plaži, vedno zvezana zvezda? Prinesla je moža Cash Warren in njihove dve hčerke, Honor Marie, 8, in Haven Garner, 4, skupaj za beg in jih odpeljala v Instagram, da bi jim ponudili pogled na družinske počitnice. Bratje in sestre vsakega športa, ki se ujemajo z oblekami, medtem ko se zdi, da se v enem samem posnetku vrtijo čoln.

�� cutes ����⛵️⚓️ #Vacay #thatboatlife

Fotografija, ki jo je objavila Jessica Alba (@jessicaalba)

Druga slika ugotavlja, da srečna družina deli preveč srčkanke.

#smooches �� @cash_warren

Fotografija, ki jo je objavila Jessica Alba (@jessicaalba)

Oče semoches-Hvaležen sem za moji družini ������

Fotografija, ki jo je objavila Jessica Alba (@jessicaalba)

POVEZANE: Jessica Alba nam daje glavne družinske počitniške cilje

To je tisto, kar imenujemo poletni lovin,.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map