Jessica Biel Drove sama in Justin Timberlake “Insane” po izrednem C-oddelku z sin Silas

Justin Timberlake in Jessica Biel sta ena izmed najbolj zasebnih parov, še posebej ko gre za svojega (skoraj) 3-letnega sina Silas.

Še vedno, v novi knjigi “Nanny to the Stars” Connie Simpson, duo se je odprl o svojih izkušnjah in pozdravil svojo drobovino v svet, s Sinner zvezda, ki je priznala, kako se je med procesom skoraj odnesla s seboj in njeno hubby »noro«.

Jessica Biel and Justin Timberlake
Kevin Mazur / Getty Images

V izvlečku iz Nannie Connie Way: Skrivnosti obvladovanja prvih štirih mesecev starševstva (prek Zabava Nocoj), so prvič starši povedali, da so imeli vse, kar je načrtovano za maksimalno za njeno naravno roditev … in potem se je nekaj zgodilo, ko je Biel moral opraviti nujni C-oddelek v bolnišnici.

“Naša zgodba z Nanny Connie je začela dan, ko smo pripeljali sina domu iz bolnišnice,” so zapisali. “To lahko zveni kot običajna izjava, ki prihaja od novih staršev, razen našega rojstnega načrta je bilo nič drugega kot normalno. doula, en meditacijski razred bivanja, tona hipijevih knjig za otroke in lep dom na Hollywoodskih hribih, ki smo jih spremenili v ustanovo za usposabljanje na delovnem mestu, ki smo jo imenovali Octagon. Torej, ni ravno normalno. “

Regram @jessicabiel M.I.L.F. Opozorilo !!!! Vesel materin dan za to AMAZING MOM IN WIFE. In vsem materam tam zunaj … Obdržite svet preobrat! Upam, da vsak od vas ima čudovit dan! – JT

Objava, ki jo je delil Justin Timberlake (@justintimberlake)

“Ko so se vsi naši načrti razpadli, in mirno, naravno rojstvo, ki smo si ga zamislili, smo končali s prenosom v bolnišnico in izrednega C-oddelka, smo prišli domov izčrpan, razočaran in popolnoma v šoku”.

Bila je takrat, ko je Biel rekel, da je preveč ekstremna. “Bila sem obsedena z vsemi organskimi, brez toksinov, naravnimi in homeopatskimi za našega otroka, ki je prišel na ta svet v operacijski sobi z rezom,” je dodala. “Bil sem diktator, zaradi česar sem in mož nora!”

POVEZANE: Jessica Biel govori o njej in Justin Timberlake’s Sex Life za pomemben razlog

Nanny Connie, ki jo par imenuje “življenjska linija”, je pripomogla k temu, da se par spreminja glede na to ET, in se ukvarjati z vsemi izzivi, ki prihajajo v prvih nekaj mesecih skrbi za novorojenčka.

In delal je. Zdaj je njihov odskočni deček skoraj tri, z rojstnim dnem 8. aprila. Več podrobnosti o tehnikah Nanny Connie in izkušnjah Timberlake in Biel z njo v Nannie Connie Way: Skrivnosti obvladovanja prvih štirih mesecev starševstva, ki brska po knjigarnah 10. aprila.