Jessica Chastain’s Fresh-Faced Makeup je Perfect Spring Look

Ni novejše spomladanske sezone, kot je svež obraz. Jessica Chastain je peljala na rdečo preprogo na premiri Broadwaya o oživitvi nagrajene igre Eugene O’Neill Dolgo dnevno potovanje skozi noč sinoči v N.Y.C. z žarečim lepotnim videzom, kjer je njena rožnata koža prevzela v središču pozornosti. Da bi igralci sijajala njeno sijaj, je znana umetnica ličila Matin Maulawizada vsekakor poskrbela za njeno kožo, pri čemer je še posebej skrbela za pripravo njene polne kože, zato ji je dala najboljšo kožo naprej na rdečo preprogo. V nadaljevanju nadaljujte s postopkom izdelave Chastainove ličilnice iz doma.

Ker je Chastainov videz vsekakor poskrbel za kožo, je Maulawizada še posebej skrbela pri pripravi kožne igralke pred nanosom ličila. Začel je z zamegljevanjem Chastainovega obraza s Baszicare Roseus Floral Hydrating Toner (110 $, baszicare.com), da bi preveril in vlažil kožo svoje ravni pH. Nato je uporabil sredstvo za povečanje sevanja Baszicare Alitus Biotic Plumping Serum (370 dolarjev, baszicare.com), sledi Baszicare Lucem Smoothing Cream Intensive (380 $, baszicare.com) in Baszicare Artius Eye Vital Supreme (320 $, baszicare.com) za gladek, saten konča. Maulawizada je uporabila Laura Mercier’s Foundation Primer (36 dolarjev, lauramercier.com) kot končno korak za pripravo kože, ki je zagotovila, da je Chastainova ličila trajala celo noč.

POVEZANE: to je kako popravite barvo za različne tone kože

Ko se je preselil v bazo, je uporabil Willa Perfecting Skin Tint in Linen ($ 22, willa.com), da bi izšel Chastainovo polt, in Laura Mercier Secret Camouflage v SC-1 (35 USD, lauramercier.com), da bi prikrili vse pomanjkljivosti. Prašenje DiorSkin Forever & Ever Control Loose Powder ($ 52, dior.com) je vse nastavljeno. Da bi Chastain zasenčila njeno sijaj, je Maulawizada na jabolka njenih obrazov brisala DiorSkin Rosy Glow ($ 44; dior.com) in CHANEL Camelia de Plumes Highlighting Powder (chanel.com) na njenih jajčnikih, da bi poudarila njeno strukturo kosti.

Da bi povečala lepe modre oči Chastaina, je Maulawizada uporabila Laura Mercier Crème Eye Liner v Noirju ($ 25, lauramercier.com) z ravno krtačo in jo potisnila med tremi iz spodnje mehke trepalnice, da bi ustvarila naravno polno črto. Nato je po veki dodal perilo mehke smetane sence in mehko sivo ob mehurju. Chastainove dolge, sramežljive trepalnice je mogoče pripisati nekaj plasti Dior Addict It-Lash ($ 28; dior.com).

Čudovita, roza obarvana ustnica, ustvarjena s Chapstick Total Hydration ($ 4, chapstick.com) in Dior Rouge Dior Baume v Nuit Rose # 988 (35 $, dior.com) je bil končni dotik, ki je povezoval svež pogled skupaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map