Jessica Simpson reagira na napad policijske policije Instagrama

Ta starostna beseda, “če nimate kaj lepega povedati, sploh ne povem ničesar”, bi morala biti napisana s svetlo rdečo nad poljem za komentarje na Instagramu Jessice Simpson prejšnji mesec.

Simpson je privabil veliko neznancev, ko je objavila videoposnetek njenega 4-letnega sina Aca, ki igra v bazenu. Posnetek je pokazal Simpsonovemu možu Ericu Johnsonu, ki je pomagal katapultu Aceu nazaj. Vprašanje v mislih njenih kritikov? Ace je nosil cast.

Slomljena kost nima tega kiddo navzdol # vodni odprodaja # ACEKNUTE

Objava, ki jo je dala Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Zdi se, da Simpson prvič ni plačal krutih kritik, temveč se je to spremenilo v nedeljo Extra ujeta z njo.

“Ace sem objavil v bazenu z odlitkom, ker v resnici ni nobenega zaustavljanja otroka, to je on, on mora le tri tedne imeti cast … Ne vem niti, ali je odrezan na njega vendar, «je rekla. “Poslušaj, to ga naredi srečno in otroci so otroci. Je v rokah mojega moža. Vem, da je v redu.”

Jessica Simpson lead
Instagram / Jessica Simpson

POVEZANE: Jessica Simpson in njena Mini-Mejeva hči sta pravkar spoznala princeso Real Life

Poleg tega je imela sporočilo za očarljive oči, ki so jo lažne. “Če bi bili ljudje v tej situaciji, če bi imel moža, kot je moj, bi se počutili udobno,” je pomirila.

Slišiš to, nosi Nancys? Čas je, da se ohladi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 9 =

map