Jimmy Fallon’s New Ben & Jerry’s Flavor Je Jessica Alba-odobrila

Jimmy Fallon in Ben & Jerry sta sodelovala na drugem sladkem novem sladolednem okusu. Gostitelj poznega večera, katerega izmišljotina Tonight Dough je najljubša ljubiteljica, je ustvarila nov okus, imenovano Marshmallow Moon, in Jessica Alba je že oboževalec.

Novi okus, ki je na voljo samo za omejen čas, je sestavljen iz vanilijevega sladoleda z marmelado in gramovimi krekerji in prelivi. Marshmallow Moon se je dejansko razvil pred več kot dvema letoma, in v tistem času je skoraj izgubil Tonight Tough, da bi postal Fallonov trenutni okus s polnim delovnim časom. Tako kot ta, bodo prihodki od vsakega prodanega Marshmallow Moon pinta koristili otroškemu omrežju SeriousFun, ki organizira otroke s težkimi boleznimi z izkušnjami, ki spreminjajo življenje.

Ben and Jerry's Fallon Ice Cream - Embed 1
Vljudnost

“Tako sem navdušen nad Marshmallow Moon,” je dejal Fallon. “In ime je popolnoma smiselno, ker Nocoj Show logotip ima luna, in imam telo kot marshmallow. “

Ben and Jerry's Fallon Ice Cream - Embed 2
Vljudnost

V stilu uspelo priti v roke na pint, in to je res dobro. Toda ne vzemite besede za to: Poslušajte Jessico Alba. Noseča zvezda mora okusiti test okusa Nocoj Show, in pravi, da je “kot nebesa.” Precej hvale od pričakovane mame.

Ben and Jerry's Fallon Ice Cream - Embed 3
Vljudnost

POVEZANE: Jimmy Fallon pomaga zadovoljiti nosečnost Cesarice Jessica Albe

Marshmallow Moon je zdaj na voljo v trgovini z elektronsko trgovino Ben & Jerry, kot tudi v sodelujočih trgovinah in preko Uber Eats v New Yorku, Hobokenu, Memphisu, Seattlu, LA in Portlandu.

Na voljo je za “zelo omejeno vožnjo”, zato skočite na ta novi okus, medtem ko še vedno lahko.