Jingle Ball 2014 Rocked! Ariana Grande, Charli XCX, Taylor Swift in več

“To je sezona za … neverjetne glasbene predstave! Letni iHeartRadio Jingle Ball, ki ga je gostil Z100 New York, ki je včeraj zvečer (12. december) potekala v vrtu Madison Square Garden v New Yorku, je prinesla resno linijo težkih hitov pop zvezd, ki bi jih bilo treba veseliti. Rdeča preproga je bila dobesedno zmešana z Gwen Stefani, Pharrell Williams, Iggy Azalejo, Taylor Swift, Ariano Grande, Jessie J in Charli XCX.

Težko je izbrati, toda tu so bili nekateri poudarki: pevec “Boom Clap” Charli XCX (spodaj), ki je hodila po rdeči preprogi v čisto belo oblačilo Betsey Johnson z marabou puffs nad, ahem, strateških področjih. Onstage je Brit spremenil garderobo v oblačko s čarobno navijačico s “Suckerjem”, naslovom njenega nedavnega albuma, ki je bil na prsih.

Potem je bil Swift, ki je vedel, kako se “Shake it Off”. Ponižala je bona fide hit ob polnoči, ko je obrnila 25 – govori o sladkem načinu zvonjenja v četrt stoletja.

Toda morda je bila naša favija čudovita Ariana Grande (na vrh), ki je najboljši sezono usmeril v zapestno rogovje in ga spremljali rezervni plesalci, oblečeni kot sladkarije. Petit Grande je obudil s svojim glasom seveda, pa tudi vzel na osebno raven, ki je posvečal svojo zadnjo pesem bratu Frankie Grandeju. Njen fan številka ena, Frankie raje prej nas na svoj sis “performance na nedavni modni reviji Victoria’s Secret. “Bilo je res fenomenalno,” je dejal. “Res jo je ubila, izgledala je čudovito, zvenela je neverjetno. Nisem bila pripravljena, da bi pela štiri pesmi – nisem vedel, kaj se bo dejansko dogajalo, in to je bila mavrična vzletno-pristajalna steza, in veliko je bilo za da se obrnem. Bilo je čudovito. “

POVEZANE: V stilu Ostanite vso noč z Ariano Grande