JLaw je dobila BFF Kris Jenner Car za božič

Ta dva sta hitro postala naša prijateljska cilja.

Ni skrivnost, da je Jennifer Lawrence ogromen Kardashian fan – razkrila je nekaj neverjetnih zgodb o nenavadni obsedenosti z družino, ko je intervjuirala Kim Kardashian na Jimmy Kimmel Live v novembru. No, 27-letna igralka je še naprej utrdila svoj status enega klana v tem počitniški sezoni in ji kupila BFF Kris Jenner najsevernejše božično darilo.

Kardašijski fant je včeraj odnesel v Instagram, da se je zahvalil Lawrence za njeno čudovito prisotnost in pisal: “Moja BFF # Jenniferlawrence me je vprašala, kaj hočem za božič in seveda sem rekel Porsche, DUH. Moja punca ni razočarala.”

Vemo, kaj razmišljate: “Ali JLaw resnično kupi Jennerja Porsheja ?!” In odgovor je da-vrste. Na sliki vidimo čudovit bel Porshe velikega otroka, parkiran poleg Jennerjevih božičnih okraskov z mavricami. Mali avto je celo prevlečen z velikim rdečim lokom!

Moja BFF # Jenniferlawrence me je vprašala, kaj hočem za božič in seveda sem rekel Porsche, DUH. Moje dekle niso razočarale. Hvala Jen, jaz te ljubim! #bffsforever #christmassurprise #jlaw #soexcited

Objava, ki jo je delil Kris Jenner (@krisjenner)

Vidimo lahko, zakaj je Jenner uporabil hashtag # bffsforever-to je bilo tako ljubko od Lawrencea! Prepričani smo, da bodo Jennerjevi vnuki ljubili vožnjo malega avtomobila okoli hiše.

Če bo to vztrajala, bi lahko Lawrence celo dobil uradni povabilo, da se bo na Kardashian božični kartici prihodnje leto pojavil!