Johnny Depp je naredil presenečenje Comic-Con Appearance in Amber Heard je bil na prizorišču

Vemo, kako se ukvarjati s bivšim svetlobno-hitrim angažiranjem (hvala, Selena Gomez in Cazzie David), ampak kaj naj bi storila oseba, ko je njihov bivši zakonec v isti sobi po grdem razvezi?

Ni enostavnega odgovora.

Med vikendom je Amber Heard zlahka srečal z bivšim možem Johnnyjem Deppom v Comic-Conu v San Diegu, kjer so se igralci pojavili v oklepajih, da bi promovirali svoje popolnoma ločene projekte, Fantastične zveri: zločin Grindelwalda (Depp) in Aquaman (Slišati). Yikes!

Potrebujete malo osvežitev? Ta dva sta končno rešila ločitev januarja 2017, Depp pa je plačal Heard 7 milijonov dolarjev poravnave, ki jo je obljubila, da bo donirala v dobrodelne namene. Toda vodilo ni bilo tako jasno. Maja 2016 je Heard zaprosil za zadržanje nasilja v družini, potem ko je vložila zahtevo za prenehanje zakonske zveze, in naslovila s trditvami, da je bila Depp prej zloraba. Njegovi odvetniki so zavrnili obtožbe in na enem mestu je celo vložil tožbo za obtožbo proti Sonce, ki je prijavila trditve o zlorabi.

Torej … potencialno uvajanje bi bilo lahko razumljivo nerodno, če bi rekli vsaj.

Na srečo se sliši, kot da so njihovi vodje odlično služili ohranjanju razdalje med nekdanjim parom. In veseli nas, da je, glede na Depp, ki je naredil presenečenje, oblečen kot Fantastične zveri, blonde ključavnice in vse. Vemo, da imajo platine lase trenutek, vendar bleščeče obrvi tudi? Strašno.

Amber Heard Johnny Depp
Getty Images

Po navedbah Zabava tedensko, Depp je govoril (po naravi) s političnimi podvigi in dejal: “Mi, ki živimo za svobodo ali resnico, je prišel trenutek, da se vzpnemo in vzamemo našo legitimno mesto na svetu.” Zlobno,.

POVEZANE: Zakaj pošljemo Nudes

Kljub temu, da so se od navijačev navdušili zaradi odločitve Warner Brosov, da bodo Depp v prihodnjem filmu sledili obtožbam o zlorabi, v studiu in J.K. Rowling je stala ob njegovi strani. “Na podlagi našega razumevanja okoliščin, s strani filmskih ustvarjalcev in z njimi se ne držimo le z našim prvotnim glasovanjem, ampak resnično z veseljem, da Johnny igra v filmu velik značaj” Harry Potter avtorica je napisala na svoji spletni strani decembra.

Ne glede na to, ali bo njegovo sodelovanje zmanjšalo občinstvo od gledanja filma, se bo na koncu odražalo tudi v tistih številkah urada.