Josh Groban o tem, da je Lumbersexual

Brada Josh Grobana je v zadnjih nekaj mesecih povzročila takšno mešanje, da ima celo svoj račun Twitter, in ko je pevec videl gostitelja Jimmy Kimmel Live!Je v ponedeljek nova obrazna dlaka, je od srca odobril. “Mislim, da izgleda lahkotno,” je rekel Groban, ko je zagriznil Kimmelov obraz. “Jaz sem v to. Počitnice so dobre za vas. “

Lumbersexual ni bil izraz, čigar gostitelj je bil seznanjen. »Je to stvar?« Je vprašal.

“Upam, da je tako, ker če je ne, to je samo lenoba”, je rekel Groban, preden je Kimmelu povedal, da ne namerava pobrati britev, preden se vrne na turnejo. “Res ne uživam pri britju,” je dejal. “In mi ostane toplo.”

POVEZANE: Kat Dennings: Kakšen teden v N.Y.C. S fantom je Josh Groban

Še en velik razlog, da pevka ljubi svojo brado? “Počutim se, kot da končno začenjam videti kot glas, ki ga imam, “je dejal.” Ko sem prvič začel peti, ko sem imel 17, 18 let, sem imel ta mali otrok in bil je kot: “In zdaj malo Joshy Groban pela za vas. “”

Nato je pokazal globoko bas note. “To je bila čudna vrsta gimik, in zdaj se mi zdi, da izgledam kot moj pevski glas, zato ga bom vzel.”

Ko je Kimmel predlagal, da Groban poskuša iti v polni hipster, je pevec pukel: “Počutim se, kot da sem le nekaj centimetrov stran od človeškega piva.” Če si želite ogledati razgovor, kliknite zgornji videoposnetek.

POVEZANI: Josh Groban na njegovem gledališko-tematskem albumu in delo s Kelly Clarkson