Joy Mangano o tem, kako jo igra Jennifer Lawrence na Big Screen

V prvih trenutkih Joy, Najnovejša kinematografska turneja David O. Russell,čigar naslovni znak, Jennifer Lawrence, je pravkar osvojila nagrado Golden Globe za najboljšo igralko v komediji ali glasbida je film “navdihnjen z resničnimi zgodbami drznih žensk. Eden posebej”. Ta ženska, kot gospodinje v Ameriki, dobro ve, je Joy Mangano, izumitelj, podjetnik in HSN pripomoček, ki je znana po ustvarjanju domačih izdelkov, ki se spreminjajo v igro, kot so čudežni čopki in huggable obešalniki. “Recimo, da sem jaz resno navdihnil film, “Mangano povedal V stilu pred videz na Kontejnerska trgovina v N.Y.C., ure pred Lawrencejem je dobil kip. Spodaj, več o njeni zanimivi preteklosti, ki dela z Russellom in Lawrenceom in kakšno je njeno življenje danes. 

Bili ste sredi tridesetih let, ko ste razvili prototip Miracle Mop. Kako se zdi, da ga bo prikazal 25-letni zaslon na zaslonu?
Iskreno, nikoli mi ni bilo nekaj, kar mi je prešlo. Jennifer zasluži prvo številko igralke na svetu, če bi za to prejela celo nagrado. V trenutku, ko sem jo spoznal, sem mislil, da mora živeti druga življenja. Modra je nad njo. Na zaslonu ni bila samo Joy iz Long Islanda – prinesla je globalni značaj z veliko večjo globino.

Si imel kakšno idejo, da bi nekdo nekega dne naredil film o tvojem življenju??
Pred leti mi je Barry Diller prosil, da sem sodnik na pilotu za izumiteljsko oddajo v ZDA, in ko je bilo konec, me je producent Ken Mok odpeljal na večerjo in me res pripeljal. Bil je dolga večerja. Nato je rekel: “Nekega dne bom napisal vaš film.” To sem se smejal, a nekaj let kasneje me je poklical z nekaterimi zelo težkimi igralci iz Hollywooda in rekel, da bo to storil. Potem je poklical David O. Russell. 

Si kdaj srečal David O. Russell pred tem?
Ne, vendar sem z njim govoril ure in ure. Poklical bi me popoldne, in zunaj bi bilo črno-črno, mi pa bi še vedno govorili. Nikoli nisem doživel nekoga, ki je tako briljanten. On se ukvarja z nekaterimi vidiki življenja, ki bi jih drugi ljudje ponavadi prevrnili. Stvari, ki se zdijo navadne, naredi izjemno. 

Ta scena, kjer ste imeli svoj prvi segment, je bil precej živahen, da bi ga gledali. V tistem času je potekala tvoja glava?
Bil je eden tistih nadrealističnih trenutkov v življenju. Moj velik cilj je bil prikazati izdelek, njegove značilnosti in prednosti ter hkrati vedeti, da nisem samo obrazZa tem izdelkom sem za vsako podrobnost. Želim biti dosegljiv in oprijemljiv zanje. 

POVEZANA: resnična ženska zadaj Joy Predstavlja preoblikovani Čudežni Mop, prodaja več kot 210.000 enot

Klon of Joy Mangano
Vljudnost

Si zares zamrznil, kot je to storil Lawrence v filmu??
Še danes se mi zdi, da je prvi dan vrtca, ko grem na zrak, zato si lahko predstavljam državo, v kateri sem bila v tej točki! Hvala bogu, nekaj se je zgodilo, ko se je osvetlila, in vse, kar je bilo v meni, ki je bilo sposobno izvesti, je prišlo naravno. Mislim, da če verjamete v nekaj trdega, bo to delovalo. 

Kaj si bil kot otrok??
Naredil sem vse vrste stvari: risbe, skulptureOrigami sem počel, preden sem celo vedel besedo. Nenehno sem ustvarjal.

Ste vedeli, da želite biti izumitelj??
Vedno sem imel ta občutek za nekaj dramatično velikega in lepega, vendar to ni bila pravljična romancabilo je bolj nedoločljivo. Šele do mojega odraslega življenja sem spoznal, da je to, kar počnem, vedno v ta namen. Zato upam, da bo ta film in moja zgodba navdihnila ljudje so pogumni in uresničujejo stvari, ki jih še nikoli niso storili.

Pravkar ste prvič predstavili novo preoblikovan Čudež Mop in prodali 210.000 enot, kar bi bilo za odličen konec, a ko zapustimo Joy v filmu, svetuje drugim podjetnikom, ki si želijo. Ali je to še danes??
Imam srečo, da imam uspeh, vendar je bila to dolga in zahtevna pot, zato poskušam to narediti za druge ženske. Ljudje prihajajo k meni ves čas s svojimi idejamitudi mali fant, ki pravi, da ima najboljši rezalnik zelenjave. Zelo sem strasten, ker zame ni bilo jasne poti. In če nisem bila tako hrabra oseba, danes ne bi sedela tukaj. Zdaj delam težje kot sem jih kdajkoli. 

Oglejte si priklopnik za Joy spodaj in zdaj ujeti film v gledališčih. 

Ta razgovor je bil urejen in zbran za jasnost.