Julia Louis-Dreyfusovi sinovi so vzpodbujali mamo z zabavnim videom na njenem zadnjem dnevu zdravljenja

Julia Louis-Dreyfus je v četrtek, štiri mesece po tem, ko je objavila diagnozo raka dojke, končno dokončala kemoterapijo.

Označite to priložnost Veep zvezda je delila smešno in premišljeno sliko, ki sta ju dva sinova, Henry, 25 in Charlie, 20,.

“Moji lepotni fantje @henryhallmusic @charlie_hall so to naredili za mene danes, moj zadnji dan kemoterapije”, 56-letni Seinfeld alum napisal na Instagramu. “Lepo nabreknite, kajne? Ali niso sladke?”

Posnetek se začne s sporočilom fantov, “Mama je zadnji chemo dan !!! BEAT IT !!!! Ljubezen, Henry in Charlie,” preden se premaknete v epski sinhronizacijo ustnice Michael Jackson’s “Beat It.”

Moji lepotni fantje @henryhallmusic @charlie_hall so to naredili za mene danes, moj zadnji kemoterapevtski dan. Lepo nabreknite, kajne? Ali niso sladke?

Objava, ki jo je delila Julia Louis-Dreyfus (@officialjld)

V svoji javni bitki z rakom je Louis-Dreyfus dobil neskončno podporo od njene družine in prijateljev, kar je nedvomno pripomoglo k njenemu včerajšnjemu mejniku. V zadnjem času jo Veep ko-zvezde Tony Hale in Timothy Simons so celo odšli do koncerta “Roar” Katy Perryja, da bi jo razveselila.

Morda ima glasba resnično zdravilno moč. Čestitam, Julia!