Julia Restoin Roitfeld iz Romyja in zajčiča sproži zbirko kapsul Pat Bunny

V čast 75. obletnice knjige ljubljene otroke Pat The Bunny, Julia Restoin Roitfeld, ustanovitelj modnega spletnega maminega bloga Romy in Bunnies, je pripravila 14-dnevno zbirko kapsul, ki je danes prisotna v trgovinah. Restoin Roitfeld, mati majhne deklice po imenu Romy, je začela svoj blog, da je novim in pričakujočim materam navdihnila izvor. Njena spletna stran je napolnjena z idejami dekoracije za dekoracijo, nasveti za porodniško nakupovanje, varne nosečnice za nosečnice in še veliko več, vključno s fitnesom in prehrano.

POVEZANE: Beyoncé in Blue Ivy sta dala najbolj čudovito fotografijo mamo in hčerko

V času njenega potovanja z Romy in zajčki je Julia spoznala otroški trg znotraj in zunaj, tako da je naravno, da je Restoin Roitfeld delal s Charlotte Olympia, Bonpoint in aden + anais v tej 14-delni zbirki kapsul. V zbirki boste našli preveč čudno mamo in jaz božično balerino Charlotte Olympia, ki je navdihnila kitty stanovanja znamke Olympia, nežno pletena oblačila in muslin swaddles. Vsak kos združuje klasično privlačnost Pat The Bunny s potrebami in željami elegantne matere.

Če želite kupiti zbirko, pojdite na charlotteolymia.com, bonpoint.com in adenandanis.com, in za več informacij o tem, kako je ta sladka zbirka oživela, si oglejte ta videoposnetek z Julio Restoin Roitfeld in Edith Kunhardt, katere mati je ustvarila Pat The Bunny knjigo, ko je bila samo deklica pred 75 leti.

FOTOGRAFIJE: Kate Middletonova Bset materinstvo izgleda