Julia Stiles pozdravlja njenega prvega otroka s svojim možem Prestonom J. Cookom

Čestitam Julii Stiles! Igralka in njen mož Preston J. Cook sta oktobra pozdravila prvega otroka. Styles so v torek zvečer delili razburljive novice z zelo sladkim Instagramom.

“Strummer Newcomb Cook, rojen 20. oktobra 2017,” je napisala skupaj s fotografijo svojega moža, ki je držala sina majhno roko. “Hvala in vedno zahvaljujoč izjemnim zdravnikom, medicinskim sestram in osebju na Mount Sinai, ker smo pomagali prinesti to veselje v naše življenje. : srce: : iskri: ‘Pozdravljen, svet!'”

Strummer Newcomb Cook, rojen 20. oktobra 2017. Hvala in vedno zahvaljujoč izjemnim zdravnikom, medicinskim sestram in osebju na Mount Sinai, ker smo pomagali prinesti to veselo veselje v naše življenje. ❤️✨ “Zdravo, svet!”

Objava, ki jo je delil Stiley Jay (@missjuliastiles)

POVEZANE: Presenečenje! Julia Stiles je poročena

To ni edini življenjski mejnik, ki sta ga Stiles in njen novi mož praznovali letos. Par je vezal vozel čez dan dela na plaži v Seattlu, le šest tednov, preden so pozdravili svoj novi dodatek. “Kdo ne ljubi sramotno poroko?” Na svoji poročni dan je fotografirala duo. 

Kdo ne ljubi pištolo? ��✨

Objava, ki jo je delil Stiley Jay (@missjuliastiles)

Ni treba posebej poudarjati, da imajo Stiles in Cook veliko hvaležnosti za to zahvalni dan! Ponovno se zahvaljujem rastoči družini.