Julianne Hough praznuje novo pridobljeno zaupanje telesa s seksi bikini snap

Julianne Hough izgleda dobro in se počuti odlično. Strokovna plesalka in igralka sta Julia povezala vozla s svojim možem Brooksom Laichom in v svoji najnovejši družbi objavila, da se v njenem telesu nikoli ni počutila bolj “svobodna, lepa in samozavestna”.

V petek je delila rdeči vroči bikini Instagram, ki je pojasnila, da je bila del improvizirane post-poročne fotografije s prijateljem. 29-letna pisateljica je zapisala, da čeprav ji je všeč slika, je vzela njene mesece, da bi jo delila, ker ni hotela, da bi ljudje mislili, da se “preveč trudijo” – verjetno se vsi povezujemo s tem.

POVEZANE: Evo, kaj se je zgodilo, ko sta Julianne Hough in Jessica Szohr odšli na pustolovščino

Naslednji dogodek je bil neverjeten, čeprav: “Potem sem šel:” Whoaw Jules izide iz tvoje glave in ustavi sprejemanje odločitev, ki temeljijo na tistih, kar mislim, da bodo ljudje mislili. Kdo se vseeno briga! “!!!” . “Če mi je všeč slika in se počutim dobro, bi morala to deliti. Pomembno je, da proslavljamo zaupanje, navdihnemo druge, da naredijo enako in da se ne zadržujejo, ker se bojite, da vas bodo sodili.”

❤️❤️❤️ #fbf do malo impromptu fotografije, ko sem skočil v bazen s polnim obrazom ličila. Ko sem prišel ven iz vode, je bila moja punca @samanthamarq, počakajte tam, in je vzela nekaj posnetkov. To je bilo takoj po mojem poroki in medenih tednih, kjer sem imel res velik, presenetljiv stikalo. Nikoli se nisem počutil bolj svobodno, lepo in samozavestno v telesu. Že prvič sem se počutil kot ženska. Kakorkoli že, kratka zgodba, sem potreboval 3 mesece, da objavim to, ker nisem želel, da bi ljudje mislili, da sem se preveč trudil, ali ker je to resnično življenje in ne nekaj, kar je povezano z mojo kariero, da je je bilo čudno objaviti. Potem sem šel, “Whoaw Jules izide iz tvoje glave in ustavi sprejemanje odločitev, ki temeljijo na tem, kar mislim”, bodo ljudje mislili. Kdo se vseeno briga!?!?! “������ Če mi je slika všeč in se počutim dobro, bi morala to deliti. Pomembno je, da slavite, da ste samozavestni, navdihnite druge, da naredijo enako in ne zadržijo, ker se bojite, da vas bodo sodili! Hotel sem to deliti, ker hočem ženske, še posebej dekleta, da ugotovijo, kdo vedo, da vsi hodimo skozi to … in veliko. To se ne zgodi enkrat! Haha, jaz sem človek in ljudje, na katere iščem, so tudi … Vsi imamo svoje trenutke negotovosti in majhne stvari, ki nas zadržujejo nazaj. Ampak občutek pritiska, da bi bila oseba, ki jo “mislite”, da ljudje želijo, da vas bo, bo vedno zaskrbljala vašo rast! Zato vas želim vsem spodbuditi, da si delite sliko, na podlagi katere se boste počutili resnično dobro ali morda tisti, ki ste ga že drugič ugibali o skupni rabi. Označite svoje prijatelje in jih tudi izpodbijte! Kul je, da nenehno naraščamo, spreminjamo in ponovno opredeljujemo, kdo smo ves čas. Začnimo zdaj in jo posedimo! �� ��: @samanthamarq

Objava je delila Julianne Hough (@juleshough)

Na koncu svojega delovnega mesta, Hough izpodbija svoje oboževalce, da “delijo sliko, zaradi katere se boste počutili resnično dobro”, ne da bi skrbeli, kaj bodo drugi ljudje mislili. Houghovo sporočilo o telesnem zaupanju je resnično navdihujoče. 

BRB, moramo pospešiti posodobitev Instagramov!