Julianne Hough’s Abs so tako utrujeni, si lahko ogledate vsak zvitek iz Afarja

Medtem ko večina od nas upa, da ne bomo naleteli na kogarkoli vemo v telovadnici in se hitro potegnemo ven, Julianne Hough samozavestno zapusti njene potne seje z veliko ponosom. Tudi mi bi z abs kot njenimi! To je tisto, kar je še enkrat storila v torek na Beverly Hillsu, kjer je Ples z zvezdami sodnik je pokazal svojo skalnato sredino in sublimno toniziral telo.

Hough je predhodno nosil podobne žetone in številne noge, ki označujejo njeno sredico, vendar jih še posebej zasenčijo. Blondinka je seznanjala njene listne liste s tanko majhenim tealnim mrežnim vrhom in nosila sivo srajco, ko se je nasmehnila za bližnjo kamero, ki je zaokrožila par zaobljenih sončnih očal John Varvatos in njeno post-trening nahrbtnik.

Kar se tiče, kako uspeva ohraniti njeno sliko, sta igralka in večdimenzionistka prejela ta teden v Instagram, da bi poskrbela za svojo predanost jogi, vadba, ki ji očitno pomaga, da zasije na rdeči preprogi.

Govorite o prepoteni neredi! �� @ corepoweryoga je res eden od mojih najljubših načinov znojitve in občutek navdiha, da je najboljši dan! Prav tako sem resno prikrit v obleki @mpgsport! Kratke hlače, modrček in nahrbtnik! Preveri jih!

Fotografija, ki jo je objavila Julianne Hough (@juleshough)

Let’s naredimo to petek ����, ko se počutim dobro v tem, kar nosim, se veselim, da bom delal! Če sem v dingeyjevih oblačilih, se počutim leni in se želim vrniti v posteljo … Kaj vam pomaga, da se počutite dobro, ko delate? @mpgsport

Fotografija, ki jo je objavila Julianne Hough (@juleshough)

Danes na #AskJules sem prinesel svojega strokovnjaka za fitnes, @errrrrrrka, da se pogovorim o prilagodljivi jogi za vsakogar, ki doživlja fizične omejitve. Čutim, da sem se zahvaljujoč vprašanju Missie naučila nekaj novega o delu in upam, da boste tudi vi! �� v bio.

Fotografija, ki jo je objavila Julianne Hough (@juleshough)

POVEZANI VIDEO: Kako priti s tanjšimi nogami kot Kendall Jenner

Nadaljuj, Julianne. 

Oglejte si več Houghovih toniranih abs v zgornjem videoposnetku.