Justin Bieber in Selena Gomez sta odšla v Seattle na zasebnem Jetu za najboljši datum

Imamo malo živčnega za Justin Bieber in obnovljeno romino Selene Gomez, potem ko smo spoznali, da Gomezova družina ni super navdušena nad dejstvom, da sta skupaj porabila toliko časa.

Toda deček imava novice za vas: v soboto se je pop zvezdni duo spet uresničil sanje, ko so začeli super nepozabno in romantično potovanje, ki izgleda kot nekaj naravnost Bachelor. Obe ljubeznivi ptici so vzeli svoje stvari in zapustili L.A. za hiter izlet v Seattle s privatnim letalom.

Gomez je nosil dolg črni plašč in nosil torbico, medtem ko je Bieber nosil kozarce z lahkotnim pranjem z barvnim plaščem.

TK
ROMA / MEGA

Po mnenju navijačev na socialnih medijih je bil datum preživel na nobenem drugem mestu kot najljubša zvezdnica, The Sugar Factory.

V začetku tega meseca smo se naučili, da sta ti dve močni, kljub temu, da bodo odšli ločeno za počitnice. “Justin in Selena sta odlična. Še vedno preživljajo veliko časa skupaj, vendar so v zvezi z njo ključnega pomena “, je povedal izvor Ljudje. “Sodelujejo v cerkveni službi skupaj, večerjajo se in samo se družijo.”

Dodajte potovanje v zadnjem trenutku na curek na seznam prednostnih dejavnosti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map