Justin Bieber spozna nov videz s čudnimi očali

SEO Ključne besede: Justin Bieber, Celebrity moda, Justin Bieber obleka, Justin Bieber očala, Justin Bieber Los Angeles

Nov pogled na Justina Bieberja? Pop Megastar je bil v Los Angelesu ta vikend opazovan z blagovno znamko, ki je bila nekoliko drugačna od blagovne znamke, z enim od njegovih običajnih ansamblov. Biebs je na vrhu prilepljenih kosmatih kavbojk, belega teeja in prevelikega jakna s par črnih žičničnih letal. Kriker? Očala so bila brez lensa.

 To ni prvič, da smo videli Bieberjev šport edinstven pripomoček (spomnite se trenutka krzna-kot-odeja-šal)? Kanadski crooner ima tudi nekaj kvadratastih okvirjev, ki jih obdrži v svoji rotaciji, prav tako navidez brez leč, vendar je to zagotovo najbolj nepozabno opazovanje tega tedna.

VIDEO: Glej Justina Biebera na Grammyju

 

Morda bi ta dodatek k njegovi kolekciji očal (in njegova nedavna skrivnost) lahko signaliziral nov videz za Bieber, ki se v bližnji prihodnosti odklopi z Seleno Gomez v bližnji prihodnosti, glede na novo romanco z R & B artist The Weeknd.

Bieber je pred kratkim povedal TMZ kameram, da nikoli ne bi poslušal pesmi The Weeknd, namiguje na to, da morda ne bo na krovu s svojim bivšim prijateljskim odnosom. 

POVEZANE: Justin Bieber včasih nosi krzno iz lase v L.A.

Ali novi Bieberjev novi kozarci pomenijo nov začetek za pop zvezdo? Ali pa so preprosto najnovejši dodatek k njegovi dodatni arsenal?