Justin Bieber sprosti Brand New Single “Cold Water” z Major Lazer

Pozor, Beliebers: Justin Bieber je po enem tednu socialnih medijev zbral čisto nov singl s Major Lazerjem, vroča pot pa bo kmalu postala nova pesem poletja.

“Cold Water”, ki se bo pojavil na prihajajočem albumu Major Lazer, Glasba je orožje, glasbe Bieberja in danske umetnice MØ, in ne moremo biti bolj navdušeni nad velikimi imeni za novim singlom.

V letu 2015 se je Major Lazer združil z Bieberjem za zmagovalno sodelovanje, ki je ustvarilo plesni hit “Where Are Now Now” in Ed Sheeran, ki je sodeloval z Bieberjem za produkcijo “Love Yourself” Voda “z Diplo in Benny Blanco. Reggaeton-inspirirana “Cold Water” ima optimističen tempo, podoben Bieberjevim solističnim hitam “Sorry” in “What Do You Mean” iz svojega nedavnega albuma, Namen.

Biebs je na Twitter 20. julija obiskal novo pesem, ki je pisal: “Če menite, da potapljate, bom skočil v hladno, mrzlo vodo za vas.”

22-letnik je pravkar zapiral severnoameriški del svojega Namen Svet Tnaša, vendar ga lahko oboževalci v sredo avgusta vidijo v Aziji, preden od septembra do novembra odide v Evropo.

Izgleda, da v tovarni imamo novo poletno himno!

POVEZANI: Justin Bieber izpusti glasbeni videoposnetek »Company«

Oglejte si celoten video posnetek zgoraj ali kupite posnetek v iTunes.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − = 15

map