Justin Timberlake razlaga, zakaj je šel naprej s svojim spornim princem

Justin Timberlakeova predstavitev ekipe Super Bowl v polčasu ni vključevala nobene neprilične izpostavljenosti, vendar ni bila brez polemik.

Pevec, ki je med nedeljskim predvajanjem izvedel mešanico njegovih zadetkov, je odšel s spoštovanjem pokojnemu pevcu Princu.

Justin Timberlake
Christopher Polk / Getty Images

Pred predstavo je Timberlake dejal, da ne bo igral s “hologramom” Princa. Pred njegovo smrtjo je Prince v intervjuju dejal, da je tehnologijo “demonsko”.

“Tista stvar virtualne stvarnosti … resnično je demonska. In jaz nisem demon, “je dejal v intervjuju z 1998 Guitar World.

Namesto da bi z digitalno urejanim posnetkom Princa opravljal delo, je Timberlake predvajal prave posnetke pozne zvezde, ki je izvajal “I Would Die 4 U”, ko je pel in igral klavir. Zunaj je Minneapolis prižgal v vijolično kot poklon Princu, katerega rodni kraj je bilo mesto Minnesota.

Justin Timberlake
Kevin Mazur / WireImage

“To je trenutek za mene, če sem precej iskren, ker je vedno bil vrhunec glasbenosti za mene. In ko smo se odločili, da bomo, kot je, serendipity in sinergija, da bi bili v Minneapolisu, in to, veste tukaj je tako posebna stvar, razen tistega, kar je povsod po svetu, sem samo čutil, da želim nekaj storiti za to mesto in nekaj za njega, ki bi bil samo končni poklon temu, kar menim, GOAT [Največji od vseh Čas] glasbenikov, “je Timberlake povedal Jimmy Fallon Tonight Show po igri.

“In tudi ti ne bom lagal, ker je Questlove enciklopedija o glasbi, ampak tudi, kot se mi počutim kot vratar za Princea, tako da, če imam palce iz Questa, sem dober” dodal je.

POVEZANE: Justin Timberlake potrjuje Sexy je tukaj, da ostanejo z Epic Super Bowl Halftime Show

Timberlake je vsekakor poudaril, da so posnetki Pringa prikazani resnični in niso doktrjeni. “Mislim, moraš razumeti: imeli smo dejansko resnični vokal iz” I Would Die 4 U. ” Dejansko snemanje! In potem smo mu posneli posnetek njegove izvedbe Vijoličen dež. Nekako, na nek način, po milosti – verjetno je princ gledal navzdol na nas – se je sinhroniziral. Bilo je kot ta nori serendipiten trenutek, “je dejal.

“Hotel sem samo izkoristiti priložnost, da naredim nekaj posebnega za to mesto, predvsem pa za moje najljubše glasbenike vseh časov.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 4

map