Kaj bi izgledal z Bangs? Preizkusite jih!

“Ali naj dobim ščurke?” je eno vprašanje, o katerem nenehno sprašujemo družino, prijatelje in frizuro. Odločitev, da dobite robu, je vedno težavna, ker ni nobenega načina, da bi resnično povedali, kakšne bangove bodo izgledale na sebi, dokler jih dejansko ne boste imeli.

Zdaj, če smo dobili Hollywoodovo orodje za preoblikovanje, je tveganje manj tvegano. Ko prenesete fotografijo, da jih preizkusite, si lahko ogledate, kako se bodo različne oblike prilepljale z vašo obliko obraza, preden boste imenovali salon. Z več kot 100 slogi v našem orodju za preoblikovanje, ki ga lahko izbirate, vam ni treba povedati, da imate na voljo možnosti na oddelku za zvonce.

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote

Ste se kdaj spraševali, ali bi lahko odtrgali tuje obrobje Kerry Washington ali zavese Jennifer Lopez? Imamo vse svoje najljubše sloge sloga sloga testirati v našem orodju. Snap selfie, nato pa začnite s klikom tukaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 2 =

map