Kaj bi izgledal z “Hairy Rachel”? Čas je, da ugotovimo!

Pred desetimi leti, zadnja epizoda Prijatelji To nas je pustilo spraševati, kaj je kdajkoli postalo z Rossom in Rachelom, še pomembneje pa, če bi lahko iztegnili ikonično frizuro Jennifer Aniston. Takrat, ko se je oddaja prvič odprla, je Anistonova blagovna znamka hitro pridobila priljubljenost, zato so ženske povsod zahtevale videz “Rachel” (pogosto skupaj z rdečimi svetlimi reflektorji) v salonih po vsej državi.

Na vrhu njenega podpisa las in smešnih enolončnic, je Rachel imela najbolj trenden slog in Aniston priznava, da je bila navdušena s kar nekaj kosov garderobe njenega osebka. “Vse naše garderobne dekleta so bile tako dobre. Prišle so s fantastičnimi odločitvami, in to je bilo prav tako kot nakupovanje vsak teden!” prej je povedala InStyle.com. “Bilo je nekaj stvari, ki sem jih vzel – imam par rdečih hlapcev, in pravzaprav, rad bi jih vrnil nazaj. Tako so bili” 90-ih! “

Medtem ko se je Aniston od takrat naprej preselila iz klasične frizure, smo dodali videz našemu Hollywoodu Makeover Tool, tako da boste lahko preizkusili svoj ’90-stopenjski shag, minus potovanje s salonom. Preprosto naložite sliko in postavite slog. Ko je na mestu, podarite videz s svojim krogom prijateljev na Facebooku in Twitterju, da proslavite 10. obletnico serijskega finala! Lahko celo delite svoj novi videz na Instagramu kot Makeovergram za nekaj Throwback torek.

Pojdite na naš Hollywood Makeover Tool, da začnete zdaj!