Kaj Hilary Duff najbolj zanima igranje dvanajstega tisočletja

Peta sezona Mlajši nocojšnji premieri in odprejo vrata, serija se loteva zelo pravočasne teme: spolno nadlegovanje na delovnem mestu. Razprava se ne razkrije, ko Liza (ki jo je igrala Sutton Foster) najde neprimeren napredek avtorja v svoji knjigarni. Njena reakcija sproži vrsto dogodkov, ki imajo za posledico večji trenutek #MeToo pri empiričnem tisku. In kot vedno, ima njen BFF in sodelavec Kelsey, ki jo je igrala Hilary Duff, da jo podpira skozi vse.

Po Duffu je poudarjanje moči gibanja #MeToo v sezonski premieri bilo neprepustno – čeprav zgodbo v začetku ni bilo načrtovano, da bi se izognili temu. “Naši pisatelji so zelo pametni in mislim, da smo imeli popolno podlago, da to storimo po poteku zadnje sezone”, je nedavno povedala V stilu. “Ampak to je bilo popolnoma slučajno. Nihče ni videl gibanja #MeToo, zato so pisci videli, da je to priložnost za uporabo trenutnega dogodka na način, ki se ni počutil prisiljen. Bilo je nekako popolno, pravzaprav, ker smo imeli ta grozljivo lezenje, ki je z Lizo vedno bila neprimerna. Počutilo se je kot zelo pomembna stvar, na katero smo se dotaknili, in smo imeli popolno nastavitev, da to storimo, tako da je časovno pametno, mislim, da smo se pravkar srečali. “

Trenutek preračunavanja prinaša obe seriji TV serije “moške in ženske znake, ki jih med seboj združuje proti plenilcu. Ponovno poudarja tudi vzajemno podporo med močnimi in pognanimi ženskami v središču Kelsey in Liza. “Mislim, da je to razmerje moj najljubši del predstave”, je dejal Duff. “Seveda obstajajo ljubezenski interesi in hookupi ter fantje, ki pridejo in gredo, in to je vse zabavno gledati. Vendar pa je tako sladko, da imajo hrbet drug drugega. Liza veliko prihrani dan; Kelsey je velika slika in se veliko dogaja. Na koncu dneva se res cenijo drug drugega. “

Mlajši Duff - Foster - Embed
TV Land

POVEZANE: Si lahko predstavljate Hilarya Duffa kot Sharon Tate? Oglejte si njeno transformacijo

In, kot je razkrila Lizajeva dejska doba, se je med njimi nič ne moglo dobiti. Še vedno pa se pripravite na to, da se njihovo prijateljstvo večkrat testira v tej sezoni. “Njihov odnos bo vse vzdrževal, in res ne bi mogli storiti brez njih,” je dejal Duff. “Toda na tej polovici sezone, nekdo, ki je zelo pomemben, ugotovi starost Lize in to je zelo frustrirajuće. Predstava je o tem veliko več kot zdaj – in zelo mi je vznemirljivo, da je celotna lažna o svoji starosti stvar ni največja tema. Toda resnično daje Kelseyev vtis in vse, kar je delala, ogrožena, zato mislim, da je resnično razočarana z Lizo, da laži nekako krožejo na vrh in ji otežujejo življenje. “

Bodite pozorni na naš poln klepet z Duffom o vseh stvareh Mlajši, 5. junija ob 10. uri v sezonsko premiere. ET na televiziji Land.

Kje najdemo vašega znaka, Kelsey, ko se bo predstavila? Empirični se borijo kot podjetje – veliko notranjih stvari se dogaja, za katere ne vemo. Ampak [Kelseyov odtis] tisočletje je super. Torej, Kelsey postane resnično razočarana, da ima vse te ideje za podjetje, vendar Charlesu ji dejansko ne daje, kar ji je potrebno, da se premakne naprej. Prav tako vrže Zane na njene projekte ali daje nadzor nad njim. Za njo je zelo frustrirajuće. Tudi Zane še ni videti. Ve, kaj je zmožen v drugi družbi, vendar še dolgo nima avtorja ali knjige. Očitno imajo to spolno napetost in to je burno razmerje, in mislim, da je ravno na koncu vrvi. Razmišlja, da končno zapusti in najde drugačno podjetje.

Ali ste osebno iskali Kelsey in Zane, da bi to naredili kot par?? Ne. Všeč mi je, da se Zane obrnem, toda ne, da ni dovolj za njo.

Kelsey je super konkurenčna. Kako mislite, da bo igrala vlogo v njenem odnosu z Zaneom, ki bo napredovala? Mislim, da je to največja privlačnost med obema, pa tudi največji frustraciji. Kot da ves čas igrajo to igro mačk in mišev, ker so super konkurenčne med seboj. Toda proti sredi sezone – ne dajemo preveč proč, ampak ta velik premik se zgodi, ko Kelsey začne hkrati videti druge ljudi in njega, zato se v bistvu drži kot človeka. Tablice se malo spremenijo. Postane malo bolj občutljiv in resnično se počutite, kot da ga zanima, vendar še vedno ne morete zaupati njegovemu nasmehu. Ti si: “Kaj se dogaja? Ali je to samo za napredovanje ali pa res skrbi? «In še vedno ne vemo! Tako je zelo zanimivo.

Mlajši Duff - Zane - Embed
TV Land

Kaj vam najbolj najbolj zanima igranje ambicioznih dvajsetih? Všeč mi je primerjava starosti na predstavi – tu se dogaja tako reverzna starost. Všeč mi je, da je Kelsey pametna kot bič in da ve, o čem govori, je zelo prepričana in je tisočletje. Millennials dobijo tako veliko sranja, tako da plačajo 21 USD za avokado. Prepričan sem, da je vsaka generacija všeč: “No, stvari so težke, kot vraga! Poglej vse te spremembe se dogajajo! «Toda v tem dnevu in starosti z razcvetom družbenih medijev je povsem nov svet, s katerim se lahko usmerjate in izkoristite. Zato se mi zdi, da veliko tisočletij zasluži spoštovanje, zlasti tistih, ki so ambiciozni in delajo neverjetne stvari. Kelsey je vsekakor ena izmed njih, zato je kul, ko se je borila za svoj položaj in ji resnično ve, da je vredna. V tem svetu je tako dolgo delala enako in to postaja stagnirno. Ne deluje več.

POVEZANE: Mlajši Zvezda Debi Mazar varuje “lepotni denar” v zadevi, ki jo potrebuje pozneje

Ali mislite, da je njena ambicija vedno najboljša od nje? Ja. Najprej naj rečem, da ste vedno zmožni narediti napake. Ampak ona je v svojih dvajsetih letih in to je vaš čas, ko lahko resnično pade na obraz, ker tvegate. In Bog ga blagoslovi, ker je tvegal! To je polovica bitke. Ljudje so tako prestrašeni, da ne uspejo zdaj, in ona bo nekaj vrgla in videli, kaj se drži. Ne drži se vedno, ampak se tega ne boji, in to imam rada o njej. Všeč mi je tudi, da ona gre ven in zabava in se napije in ostane prepozno, vendar bo v ponedeljek dopoldne in ona bo vedela, kaj mora storiti, da bi se stvari zgodile.

Jasno je, da je Kelsey zelo pogumen. Ampak mislite, da je uspešna na zdrav način?? Mislim, da ni nič narobe s tem, koliko dela, in mislim, da resnično ljubi svojo službo. Mislim, da to ni samo, da bi bil uspešen ali da bo napredoval – mislim, da je resnično strastno o knjigah in kaj počne. Mislim, da gre za napačne fantje, čeprav. Prej v predstavi preden je seznanjena z Lizino starostjo, je ona: “O, moj Bog, ne bomo mladi starši. To je samo poljub smrti. «In, ne verjamem v to.

Misliš, da je materinstvo v kartah Kelseyja?? Ne vidim, da je bila mati kadarkoli kmalu [smeh]. Bog, ne! Ljudje so vedno všeč: “Kaj je podobno vašim karakterjem?” In resnično se počutim, kot da smo zelo podobni in se popolnoma povezujem z njo, če vzamete materinstvo iz mojega življenja. Mislim, da ne neguje, kot sem jaz. Vedel sem, da želim biti mama v mladosti in to bi bilo grozno [če bi bila zdaj mama].

HashtagCan’tbebottled

Objava, ki jo je delil Hilary Duff (@hilaryduff)

Kakšno mamo misliš, da bi bila? Mislim, da ne bi bila slaba mama. Mislim, da je zdaj premlada. Tega še ne vidim za njeno prihodnost. Če bi lahko, mislim, da bi imela veliko dadilje in še vedno gre na več založb vsako noč, in sem alergična na stranke. Samo želim biti doma.