Kaj je datum roka Kate Middleton?

Znane osebnosti počakajo, dokler niso varno iz prvega trimesečja, da objavijo svojo nosečnost. Pogosto vidna grbina jo naredi tako, da jih ne more več zadrževati sami. Kate Middleton pa je bila prisiljena razkriti razburljive novice, morda prej, kot bi ji bilo všeč zaradi zdravstvenega stanja.

Kensingtonova palača je napovedala Middletonovo tretjo nosečnost 4. septembra, ko je verjetno le nekaj tednov noseča. Novica je prišla tako zgodaj, ker je spet trpela zaradi hiperemeze gravidarum ali ekstremne jutranje bolezni, kar pomeni, da bi morala odpovedati nekaj dogodkov in zmanjšati urnik. Če poznamo odpovedi, bi verjetno sprožili govorice o nosečnosti, palača se je odločila priti pred novinarji in jo objaviti sami.

TK
ARTHUR EDWARDS / Getty

Ker je bila Middletonova nosečnost razkrivana mesecev, preden smo običajno ugotovili, se zdi, da je noseča za vedno. V resnici je bilo le približno osem mesecev, in glede na palačo Kensington, bo dolga aprila 2018.

POVEZANE: Evo kako boste vedeli, ko je Kate Middleton v službi

Čeprav nismo prepričani o natančnem datumu, vemo, da se bolnišnica, kjer se bo rodila, pripravlja na prihod. Ograja zunaj bolnišnice St. Mary je pravkar dobila svež plašč pred Middletonovo dostavo.

Nimamo preveč časa čakati!