Kaj je Net Worth Ariana Grande?

Lahko rečemo, da je Ariana Grande ena največjih pop zvezd na svetu. Njena glasba redno presega karte. Ona je obiskala po vsem svetu, in ona je imela več vlog, ki igrajo v hit TV oddajah. Njena impresivna nadaljevanka ji ni prinesla le spoštovanja med svojimi vrstniki in ji je pomagalo pridobiti predano navdušenje navijačev, vendar je prav tako privedlo do velike sreče. 

Glede na Celebrity Net Worth, Grande vreden okrog 45 milijonov ameriških dolarjev. Uskladitev vsega tega denarja do starosti 24 let ni lahkoten podvig, ampak glede na to, da je bila v zabavni dejavnosti že desetletje, ki jo je v krvi, znoju in solzah zagotovo postavila, da bi lahko tam, kjer je danes.

Grande se je začel ukvarjati s poslovanjem pri starosti 14 let, z glavno vlogo kot Cat Valentine na Nickelodeonu Zmagovalec nasproti Victoria Justice. Njena priljubljena vloga ji je zaslužila veliko navijačko bazo, ki ji je pomagala pri kickstart njeni karieri. Njen status mladoletnega idola ni bil samo izpustil Zmagovalec. Pojavila se je tudi na drugih predstavah v omrežju, vključno z iCarly, Winx Club, in Sam & Cat

POVEZANE: Ariana Grande in Pete Davidson se ukvarjajo

Le tri leta po televizijski prvenstvu je Grande izdala svoj prvi solistični album, S spoštovanjem. Bilo je hit že od samega začetka, debitiral številka ena na Billboard 200. Hitro je spremljala uspeh svojega prvega albuma leta 2014, Moje vse v letu 2014, ki je prav tako debutirala na prvi. 

Po njenih albumih, ki so se imenovali Ryan Murphy, je vzela dve letni odmor Scream Queens v letu 2015. Čeprav je bila kratka predstavitev, je imela kult, ki ji je sledila, in ji omogočila, da je uprizorila svoje glumce. 

Leta 2016 je izdala svoj tretji album, Nevarna ženska, ki je na ploščah Billboard debitiral na drugem mestu. Po sprostitvi je odšla na svetovno turnejo, ki je v prodajo prodala 71 milijonov dolarjev. 

Sedaj se pripravlja na izdajo četrtega studijskega albuma, Sladilo, 20. julija. Z njenim prihajajočim albumom in novicami o njenem sodelovanju Saturday Night LivePete Davidson, Grandeova prihodnost je tako svetla kot vedno.