Kaj je pravi meow: ljubimo te modne in lepotne dodatke od Catseye London

Vsak dan je Caturday, ko gre za modni in lepotni pribor iz Catseye London. Leta 2004 je blagovna znamka, ki se je začela v Veliki Britaniji, začela kot delitev družbe Jellycat, podjetje za butične igrače, in že od takrat uvede dve novi zbirki letno, vključno z nekaterimi zelo živalskimi stilov jezika. Kaj lahko rečemo, preprosto purrfect.

Čeprav ponujajo široko paleto modelov vsega, od vintage oblečenih dame do pravljičnih žabic, Catseye London še naprej šteje svoje izdelke, ki jih navdihujejo mačji izdelki, kot top prodajalci. “Presenetljivo je, kako so živali tako široko sprejete, in mislim, da je to še posebej res, če imajo mačke – izzovejo toliko osebnosti”, pravi predsednik Jellycat Danell Gibbins. V stilu. Dejansko je njihova zasnova “Tabby Cat” ostala v vsaki zbirki od samega začetka, prestavljena v številne različne dobrote, vključno s kovanci, kozmetičnimi vrečami in kompleti za nego nohtov. “Zagotovo se nagradi, da začnemo z nečim, kar je abstraktno in brezplačno, da bi na koncu ustvarili toliko različnih izdelkov.”

POVEZANE: Kanali svojo notranjo mamo damo s temi igrivi kockami in baretkami

020215-whats-right-meow-embed-1-480.jpg
Vljudnost (2)

Poznani zaradi vgrajenih čudnih posnetkov, napolnjenih z drznimi, nasičenimi barvami, vsak izdelek iz Catseye London izraža sladek smisel za humor. Prvi korak v procesu oblikovanja se začne s pridobivanjem na tisoče in tisoč slikah – mnogi od trenutnih modelov so kupljeni fotografski deli, ki so nato obarvani v barvi, da bi pritegnili zanimivo privlačnost. “Za oblikovanje” Kitten on Green “smo dodali res krepko smaragdno barvo, da se ujemajo z mačkimi očmi, in to se zgodi,” pravi Gibbins. “In eden izmed naših na novo postavljenih predmetov je” Cat With Flowers “design, kjer smo razširili barve na sivi mački in rdeče rože.”

020215-whats-right-meow-embed-2-480.jpg
Vljudnost

V Evropi se izraz “catseye” nanaša na reflektorje, nameščene na površini cest, ki utripajo v bližini avtorovih žarometov, da pomagajo pri vodenju prometa ponoči. Osupljivi vidik besede je bila zabavna igra na kosih blagovne znamke živali. Torej voila, po krogu kreativnega razmišljanja, se je rodilo ime Catseye London! Nakup svojih najnovejših predmetov (cena se začne na $ 9 – $ 30) na nordstrom.com.

POVEZANE: Ti Meadowlark Jewels so sanje vsakega mačjega ljubimca