Kaj je pravi meow: obleko gor svojo mačko s temi prazničnimi počitniškimi pramčkami

“Tis sezona, da dodate praznični dotik garderobi vaše mačke!” Že v času za praznike, nemška blagovna znamka, Cat v Berlinu je začela s svojo zbirko Catmas čisti dodatki za hišne ljubljenčke, vključno s trakovi sladkornega trsa in skandinavskimi tiskalniki severnih jelenov. Vsak predmet je zasnovan in izdelan v svojem studiu v Berlinu s tkaninami iz vsega sveta-Zagotavljen, da bo vsak kosmati prijatelj videti, no, oh, tako dapper.

Mačka v Berlinu je ideja TjašStorm, začinjen novinar, ki dela tudi v družbenih medijih, ki se osredotoča na lepoto in modno industrijo. Bila je navdihnjena, da je podjetje začela pred približno dvema letoma, ko ni imela sreče najti kul pribora za svojo mačko, Max Muca. “Takrat sem prišel do ideje o prvem pravem samočrtovalnem loku za hišne ljubljenčke in začel razvijati izdelek”, pravi Storm V stilu. Po prejemu veliko pozitivnih povratnih informacij (in ljubezni!) Prijateljev in spletnih skupnosti o novih izdelkih, se je Storm odločil, da bo ustvaril blagovno znamko okoli vezi in se rodil Cat v Berlinu. Zdaj podjetje ponuja tudi šali, kravate in igrače za koščke. Pridružite se zabavi in ​​snap pik vašega hišnega ljubljenčka, skupaj z njegovim imenom in lokacijo, v kateri koli predmet blagovne znamke s hashtagom #catinberlin in ga delite na Instagram, Twitter ali Facebook, da bi bili član njihovega Gentlecat’s Cluba.

120914-mačka-bow-ties-2-480.jpg
Vljudnost

POVEZANE: Ti Meadowlark Jewels so sanje vsakega mačjega ljubimca

Nova kolekcija Catmas vključuje barvni izbor dodatkovseveda seveda s črtkanjem. Ne moremo dobiti dovolj zelene in rdeče pletene kravate “Naughty or Mice?” Ali tiskane “Scratch Me Under The Mistletoe”. “Medtem ko je poudarek na samem izdelku in uporabljenih tkaninah, ima predstavitev tudi veliko vlogo. Sodelujemo z lokalnimi in mednarodnimi oblikovalci, da ustvarimo našo embalažo, da zagotovimo zavijanje in darilo fantastično doživetje, “pravi Storm. Govorili o predstavitvi, so mnoge mačke v Berlinu oblikovale Stormove mačke, Max Muca (aka Max), devetnajstletna Tabby mačka in Mr.Min (i) (aka Mini) stara britanska shorthair mucka. 

120914-cat-bow-ties-1-480.jpg
Vljudnost

POVEZANE: Obožujemo te proizvode za motive s kačami iz Orle Kiely

“Vedno iščem nove tkanine in imam veliko idej. Če mi nekaj ujame ali me navdihne, bom iz njega naredil nekaj prvih prototipovko jih Max in Mini odobrijo, začnejo s proizvodnjo, “pravi Storm. Po vsakem naročilu bodo predmeti prispeli v darilni škatli z vintažnim slogom, skupaj s priročnikom za vezavo kravate, šal ali kravato. Ali lahko rečeš purrfect za darilo?

120914-mačka-lutke-3-480.jpg
Vljudnost

Nakup svoje najljubše mačke v Berlinu, od igrač (8 USD) do dodatkov (16-36 USD) na catinberlin.com

FOTOGRAFIJE: Celebrity Pets in njihovi znani starši