Kaj je to, da bi kupili svoj prvi Chanel torbici, po Shameless Star Shanola Hampton

Ničesar ni, kot bi kupil svojo prvo vrečko Chanel. To je čustveni trenutek Brezšumni zvezda Shanola Hampton dobro pozna.

Med potovanjem v New York prejšnji teden, da bi se udeležili dogodkov v Fashion Weeku, se je igralka strmela in se spraznila na svoji prvi prepleteni klasiki. “Nič takšnega občutka ni,” nam je Hampton povedal, ko se je ustavila v naših pisarnah med modnimi revijami.

121715-shanola-shameless-bag.jpg
Ljubezensko fotografiranje

Njena izbira ni bila tipična kvačkica pravokotnika, temveč je bila vreča v obliki cevi s Chanelovo dvojno zaskočeno C na straneh, ki jih je opazila na berlinski trgovini v New Yorku, What Goes Around Comes Around. “Vedel sem, da želim nekaj drugega,” je rekla. “Nisem hotel iti samo z običajno sklopko, ki jo imajo vsi ostali.” Preden se je odjavila, se je obrnila na nobenega drugega kot so-zvezdnika in na zaslonu BFF Emmy Rossum za zadnji žig odobritve, sporočil slike Rossum Emmy je bila kot: “Da, to je super!” Tako sem jo kupil – moj prvi Chanel, “je opozoril Hampton.

121715-shanola-sramotna-torba-2.jpg
Ljubezensko fotografiranje

POVEZANE: Brezšumni Star Shanola Hampton razkriva, kaj naj pričakuje v petem razredu

In kot vsaka velika modna obsedenost, ko začnete, se ne morete ustaviti. “Vem, da bom lahko našel bolj osnovno Chanel, ko bom pripravljen na to – če dobim drugo,” je dejal Hampton. “Ali res, kdaj Dobim drugo! «Naj se zbiranje začne.

Opomba: Hampton je zgrabil zgornje fotografije, potem ko nam je povedal zgodbo o svoji novi vreči. Seveda smo morali tudi ti pokazati! 

FOTOGRAFIJE: Oglejte si celebs, ki so bili sprednji vrstni redi med # NYFW