Kaj je vredno Angelina Jolie?

Ker Angelina Jolie in Brad Pitt intenzivno dvoletno razveževanje bitka raste naprej, navijači se spoprijemajo z vprašanji po koncu. Kaj povzroča vso to sovražnost? Ali bodo kdaj pustili izginejo izginotje? In počakaj, z vsemi temi govori o otroški podpori, kakšno srečo sta dva igralca, ki delata na prvem mestu?

Za Joliejev del, rečeš le, da je udobno. Po navedbah Yahoo Finance, Neto vrednost Angeline Jolie prihaja s presenetljivimi 160 milijoni dolarjev. Večina od njih izhaja iz njene 20-letne kariere v Hollywoodu (ni presenečenje, saj je Jolie pogosto Forbesseznam najbolj plačanih igralk na svetu), vendar se zdi, da tudi njen bogastvo izhaja iz njene skromnosti.

Angelina Jolie net worth lead
Michael Loccisano

Očitno je prav tako lepo nositi oblečeno obleko za $ 26 na rdeči preprogi kot drago bal. In ni okleval, da bi letel s trenerjem, namesto da bi izplačal denar za zasebni letal, tudi če potuje s svojimi otroki. “Res sem odgovoren za denar,” je dejala v intervjuju za leto 2014.

POVEZANA: Angelina Jolie je polna Kateja Middletona na kraljevem dogodku

Čeprav je večina naslovov v zvezi z Joliejevimi finančnimi sredstvi več o njenem spornem razvezi od Brada Pitta kot njenih navad porabe. Po tem, ko je Jolie trdil, da Pitt ni plačal dovolj otroške podpore za svoje šest otrok, Ljudje viri so to takoj izpodbijali in trdili, da je dejansko plačal “milijone”.

Brad and Angelina embed
Anthony Harvey

Seveda se je z vsemi temi govori o denarja denar, ljudje so bili prisiljeni radovedni o ins in out Jolie in Pitt je zadevno srečo. Kratka različica, za vse zainteresirane – vsakdo počne v redu, najmanjši. 

Več kot veš.