Kaj je vredno Karlie Kloss?

Uh, poslovno zdrava pamet … zaljubite se?

Če se vrnete na internet po detoksikaciji socialnih medijev á la Ariana Grande, tukaj je velika posodobitev: Karlie Kloss se ukvarja! Model superzvezda je odgovoril da, da je dolgoletni fant Joshua Kushner, podjetnik in investitor, katerega brat je svetovalec za Belo hišo Jared Kushner. Mali svet!

Domnevam, da je Kloss moral imeti čudovit videz Joshua, ampak tudi dejstvo, da ima tako kot ona tudi svojo s- skupaj. Poleg tega, da je hodil po vseh vzletno-pristajalnih stezah iz New Yorka v Pariz in podpisal nagrajene pogodbe o modeliranju z blagovnimi znamkami, kot so Adidas, Swarovski in Express, je Kloss tudi šef v sejni sobi.

Leta 2015 je uvedla Kode With Klossy, neprofitna organizacija, ki uči najstniškim dekletom, kako kodirati in “postati vodilna v tehnologiji.” In če to ni dovolj, redno deli vsebine na YouTubu več kot 700.000 naročnikom in je začela pogovor lani na Freeformu. Decembra 2017, Forbes jo je dodala svojemu 30-letnemu portfelju.

POVEZANE: Kdo je Josh Kushner, verenik Karlie Kloss?

Torej, koliko je podjetnik s toliko projektov? Leta 2014 se je na splavu nahajala Forbes seznam največjih plačanih modelov za predplačilo 4 milijone dolarjev, leta 2017 pa se je število več kot podvojilo na 9 milijonov dolarjev. Medtem ko gre za oceno balparkov, je neuradna neto vrednost Klossa približno 20 milijonov dolarjev.

Glede na to, da je nova družba zaročenka Oscar vredna 2,7 milijarde ameriških dolarjev od aprila 2017, je varno reči, da ti dve ne morata skrbeti, da bi dodali guaka na njihov Chipotle.