Kaj pomeni današnje sončno mrlje za vsak astrološki znak

Zgrabi svoje NASA odobrene očala za gledanje, Ameriko: Sedaj bomo splavili s popolno (novo lune) sončnega mrka danes, kar pomeni, da bo v prvih 99 letih obstajal približno dve minuti popolne teme v 14 državah iz Oregona v Južno Karolo. Preostali kontinentalni ZDA bodo lahko videli delno pomračenje, ki obljublja, da bo njen spektakel. 

Tudi če ne vidite mrk v realnem času, boste zagotovo počutim po njegovem mnenju stalni astrolog, InStyle Susan Miller. Zbrali smo na klic z Millerjem, da bi govorili o vseh stvareh Great American Eclipse, vključno s tem, kar naj bi vsak znak pričakoval od ameriškega nebesnega dogodka v letu.

TK
Getty (2)

Splošne dobre novice? Zdi se, da imajo planeti pozitivne spremembe v trgovini za vse, ki so večinoma povezane z redkim oblikovanjem zlatega trikotnika na nebu, ki povezuje mrk z Uranom (planetom presenečenja) in Saturnom (planetom stabilnosti). 

Po mnenju Millerja “Eclipse prinašajo velike spremembe, ki jih boste dolgo zapomnili, ker boste dali svojemu življenju nekaj strukture in pomena, ker vesolju to ni všeč, ko brez navzočnosti napredujete.” Miller je tudi poudaril, da trije znaki Bik, Škorpijon in Vodnar) bo to mrk občutil v večji meri kot večina drugih. Škorpijoni lahko pričakujejo neverjeten uspeh v karieri, Taurus bo osredotočen na dom, vodnarice pa se bodo začele videti v novi luči.

Spodaj se pomaknite, poiščite znak in se pripravite na »eno najbolj pozitivnih mrkov v zadnjem pomnilniku«.

POVEZANE: astrologinja Susan Miller na dva dneva v avgustu, ki bo spremenila igre

Leo julij 23 – avgust. 22

Astrologija Eclipse Embed 5
Getty (2)

Po mnenju Millerja bo redki in izjemno pozitivni sončni mrk sonca, ki bo 21. avgusta, še posebej pomemben za vas, ker vas vodi sonce, in mrk bo povezal Sonce (avtoriteta celotnega sončnega mrkvanja) do Urana (planeta presenečenje) in Saturn (planet stabilnosti) v redkem zlatnem trikotniku. Jupiter bo prav tako popolnoma postavljen, zato lahko Leos uživa v spontanem potovanju.

Pravi tudi, da bo mrk prikazal, kako daleč si prišel. Tako ste bili zaviti v tisto, kar ste počeli, da niste imeli časa za korak nazaj in videli, koliko ste zoreli. Pri delu boste izjemno ustvarjalni. To sončno mrk vas bo potiskalo, da bi nadaljevali s svojimi najglobljimi sanjami in vam pomagali sprejeti ta bistven korak k cilju, ki ga imate drago. V preteklosti ste morda bili oklepljeni, zdaj pa se bodo vrata odprla. Misli veliko. Bodi pogumen.

Devica AUG. 23.-SEPT. 22

Astrologija Eclipse Embed 6
Getty (2)

V zadnjih dveh letih je Miller dejal, da so mračni jeziki všeč, da nas zbadijo, razsvetijo in nam pomagajo preizkusiti nove stvari. Včasih je prilagoditev težavna, vendar bo nova sončna mrkota sonca nenavadno prijazna do vas, čeprav se morda počuti.

Nova serija eclipse ni več v Devica-Ribi, ki se gibljejo v Aquarius-Leu, kar bo poudarilo hiše, ki so namenjene za delo (posebej vam delajo zaostane) in vaše stanje duha, pravi Miller. Sonce in Uran (planet presenečenja) v popolni sinhronizaciji prinesejo novice o nečem, kar nikoli ne bi pričakovali. Saturnova pozicija v bleščečem zlatnem trikotniku na nebu bo dolgoročno pripomogla k vsakemu dejanju.

Tehtnica SEPT. 23-OCT. 22

Astrologija Eclipse Embed 7
Getty (2)

Mrak, tako kot zadnji 7. avgusta, bo po mnenju Millerja nenavadno prijazen vaši sončni vali. Ne boste pozvani, da bi delali, saj bodo mrkle naredile vse, da vas bodo naučile igrati ta mesec. Sončno eclipse na splošno odpira pot, ki vas bo vodila v novo smer. Ker je Uran za to dejaven način podpore, boste ta teden napolnili nepričakovane radosti.

To mrkenje bo v vaši enajsti hiši prijateljstva, pravi Miller. Lahko ustvarite novega prijatelja, ki vam postane zelo poseben, ali pa bi lahko načrtovali počitek s starim prijateljem – nekaj, kar ste morda vedno želeli storiti, – in imate lep čas skupaj. Ali pa se boste morda odločili prevzeti novo odgovornost kot vodja v organizaciji. Enajsta hiša prav tako ureja upanje in želje, kar pomeni, da boste morda videli nekaj, kar ste si drago želeli uresničiti tik pred vašimi očmi.

Scorpio OCT. 23- NOV. 21

Astrologija Eclipse Embed 8
Getty (2)

Eclipse so najbolj dramatično orodje, ki ga vesolje uporablja za pridobivanje pozornosti in spodbujanje sprememb. Po mnenju Millerja vedno pridejo v parih, kot polna luna (lunin mrk) in nove lune (sončno mrk). Ta mrk je zelo razburljiv, saj bo nova luna, mrk sonca pa razsvetljuje deseto hišo časti, nagrade in dosežke. To je tisti del vašega grafikona, ki usmerja vašo pozornost na vaše poklicne sposobnosti in status. To sončno eklipse bo odprlo vrata, ki so bila predhodno zaklenjena, morda pa imate tudi pomoč pri VIP-u. 

Mars, vaš vladajoči planet, se pridruži energiji tega mrkanja in bo povezan s soncem in luni. To je pomembno, ker bo Mars pomagal povečati vaš uspeh. Saturn, v vaši hiši zasluženih dohodkov, bo prišel do Urana, planeta iznajdbe in presenečenja, kar pomeni, da boste zaslužili od ustvarjalnega pristopa do dela. Imeli boste več priložnosti, da pokažete svoj slog zdravega pametja.

Miller pravi, da bo sonce in novo mračno mrlje oba na vrhu svojega horoskopa, ki se nahaja v deseti hiši, ki so jo stari astrologi imenovali “hiša dostojanstva”. To je mesto v grafikonu, kjer ste prejeli nagrado za vse, kar ste naredili v svoji karieri, do desetih let nazaj. Po mnenju Millerja bo položaj Sunja dvojno pomemben za vas, saj Leo prevzame najvišjo točko na vašem grafikonu in bo dobil briljantne vibracije. Redko ste imeli tako močno strokovno perspektivo, da si sami ustvarite ime. 

Strelec NOV. 22- DEC. 21

Astrologija Eclipse Embed 9
Getty (2)

Vašo deveto hišo potovanj na dolge razdalje in mednarodne odnose bosta osvetljena med tem pomorom, pravi Miller. Če potujete, boste verjetno dobili novo perspektivo, ki spreminja življenje, iz mesta, ki ga še niste nikoli, vendar ste vedno upali, da boste videli. Položaj mrk v deveti hiši pomeni, da se vrata odpirajo na novo pot. Deveta hiša je pretežno intelektualna. In starodavni astrologi upravičeno menijo, da je potovanje odlična oblika prvostopenjskega izobraževanja, zato tudi mednarodna potovanja padejo na to področje karte.

Saturn, planet dolgoročnih temeljev, nakazuje, da bi lahko tisto, kar doživljate na tem potovanju, zagotovilo trajni vtis na vas – lahko celo oblikuje vrsto dela, ki ste ga ustvarili. 

Kozorog DEC. 22. JAN. 19

Astrologija Eclipse Embed 10
Getty (2)

Miller pravi, da so kozoroge dobre novice, saj bo 2. mrk v Leu še bolj prijaznejša od vas 7. avgusta. Planeti se bodo odpravili, da vam bodo pomagali v izjemnem obsegu, ki se ukvarja s financami, vendar je vrsta denar, o katerem boste razpravljali, bo drugačen.

Ko se pojavi zlati trikotnik, boste našli stabilnost in varnost. Po mnenju Millerja je osma hiša del grafikona, ki se ukvarja z denarjem, ki ga potrebujete – zunaj vaših prihrankov – za uresničitev sanje. To je hiša osvetljena zdaj, kar pomeni, da je sanje v vaši roki, če prideš ven in zaprosi za sredstva, ki jih potrebujete.

Vodnar JAN. 20.-FEB. 18

Astrologija Eclipse Embed 11
Getty (2)

Avgust bo pomemben mesec za vas, saj se eno mrk spada v Vodnar in eno v vašem nasprotnem znaku Lea, po mnenju Millerja. Naloga mrka je, da osvetli resnico in da vas bo iztegnil iz vašega območja udobja, ki vam bo pokazal veliko moč. Za novo mračno mrklo bo treba prilagoditi novo realnost. Vaš romantični partner bo vaš polni poudarek na datumu ali blizu njega, ker bo ta mrk osvetlil vašo sedmo hišo poroke in zaveze.

Pogosto mrk bo kristaliziral tisto, kar se dogaja že dlje časa, če sta oba zaljubljena, morda hočete kmalu storiti. Če ste poročeni, potem boste želeli narediti več odnosa. Če niste bili zadovoljni s svojim odnosom, se lahko oseba “izsuši” v vašem življenju. Če se to zgodi, bo to zato, ker želite, da se zgodi ali pa vam bo dolgoročno koristilo. Ne glede na to, kaj se zgodi, vam bo to mrklo odgovorilo.

Miller je prav tako opozoril, da ne pozabite, da je Mercury retrograd tega meseca od 12. avgusta do 5. septembra, in najbolje je, da ne dokončate nobenih obveznosti niti še nikoli ne podpišete pogodbe.

Ribi FEB. 19. marec 20

Astrologija Eclipse Embed 12
Getty (2)

Mrak bo osvetlil vašo šesto hišo, ki določa preventivne ukrepe, ki jih jemljete, da ostanejo zdravi in ​​vaši projekti dela, pravi Miller. Boste našli Sonce in novo luno v svoji šesti hiši, ki se je pridružila roki presenečenja, Urana, v drugi hiši zasluženih dohodkov in planu varnosti in dobitku, Saturn, v vaši deseti hiši slave in časti . To kaže, da bo mrk prinesla odlično priložnost za povišanje vašega poklicnega statusa in finančne koristi.

Glede na zdravje, Miller pravi fitness bo tudi v vaših mislih. Če začnete nov program v enem tednu od danes, boste verjetno videli rezultate kot Uran in Saturn (noge zlatega trikotnika, ustvarjene med tem mrkanjem) vam bodo pomagale najti nekaj, kar boste radi.

Oven MAREC, 21. APRIL 19

Astrologija Eclipse Embed 1
Getty (2)

Z Marsom, vašim starševskim planetom, v vaši hiši prave ljubezni, si po Millerjevi ljubezni mrk. Sončno novo luninsko mrklo bo odprlo novo poglavje za vas, ki bo še posebej veselo, ker osvetli vašo peto hišo romantike.

Zlati trikotnik, ki se pojavlja na nebu, bo združil Uran (planet presenečenja) in Saturn (planet dolgoročnih odnosov). Če ste priključeni, boste v celoti uživali. Če ste samski, je to lahko redek trenutek, ko srečate nekoga, ki je nov in vznemirljiv. Miller predlaga, da gremo in se zabavamo! Ne boste se morali preveč truditi, da bi ujeli nekoga, ki je zanimiv. To mrkenje bi lahko celo postavilo predlog v gibanju, in nihče ne bi bil srečnejši od vas, ko se bo vse odvijal.

Bik APRIL 20.-20

Astrologija Eclipse Embed 2
Getty (2)

Po mnenju Millerja je redko videti mrk, ki je pozitiven kot ta. Vse sončne mrčke so nove lune, za katere je znano, da odprejo že zaprta vrata. Za Taurus, bo novi sončni mrk sončenja premaknil vašo pozornost na vaše življenjske dogovore, saj bo Mars, akcijski planet, v vašem domu vse mesece.

Lahko se preselite v rezidenčne prostore, da izkoristite priložnosti za kariero, ali pa se boste morda počutili odlične stvari in se odločite izkoristiti svoje novo bogastvo. Življenje ni vedno lahko to sladko, toda kdaj je, uživajte v čim večji meri. 

Dvojček MAJ 21 JUNIJ 20

Astrologija Eclipse Embed 3
Getty (2)

Nova sončna mrkva sonca bo spodbudila potovanje, pravi Miller. Če se odločite iti, boste verjetno potovali na kraj blizu doma. Zlati trikotnik, ki ga ta mrk proizvede na nebu, bo povezal Sonce in aktiven Mars na Saturn v vaši hiši partnerstev do Urana (planet presenečenja), ki poudarja vse nepričakovane stvari, ki temeljijo na vašem področju skupnosti in prijateljstva. To je tudi hiša upov in želja, zato je večja možnost, da bo ta mesec prinesel zelo zadovoljene novice iz modrega.

Miller tudi opozarja, da ne pozabite, da bo vaš vladajoči planet Mercury od 12. avgusta do 5. septembra retrograd, kar pomeni, da morate odložiti kakršnokoli obliko pogodbe.

Rak JUNIJ 21.-22. JUL

Astrologija Eclipse Embed 4
Getty (2)

Miller pravi, da bo avgust bo neverjeten mesec za vas! Ne odhajaj na počitnice med tednom, ne boste želeli zamuditi vsega, kar se dogaja. Z Marsa, ki se giblje skozi drugo hišo od 20. julija, je jasno, da so se ti stroški v zadnjem času povečevali, zato boste verjetno motivirali, da bi našli nov plin. To pomračilo bo odprlo vrata za več načinov, kako zaslužiti večji dohodek, kot je razvidno iz položaja zlatega trikotnika: Prvi del trikotnika bo pokazal vaše delovne projekte, ki jih je označil podporni položaj Saturna, vezanega na idejo varnosti in udobja.

Miller pravi, da je podrobna koncentracija, ki jo vedno daste v svoje naloge, impresionirana moč na vrhu – in novice bodo kmalu postale še boljše. Noga trikotnika, ki kaže na Uran, ki se nahaja v vaši deseti hiši slave in časti, kaže, da bo delo, o katerem razpravljate v dneh 21. avgusta, prineslo tudi pohvalo in potencialno hitro dvigovanje statusa industrije. Lahko dobite konkurenčno ponudbo ali promocijo. Ali če ste samozaposleni, boste morda našli prestižnega, donosenega novega naročnika. In najslajši del vašega napredka je, da bo nastala škoda, ki vas bo o vas, popolnoma nepričakovana. 

Susan Miller je V stiluje rezidentni astrolog in ustanovitelj AstrologyZone.com. Njena najnovejša V stilu sign-by-sign stolpec se pojavi v septembrski številki, ki je na voljo na založbah in za digitalni prenos zdaj.