Kaj sta Dakota Johnson in Melanie Griffith učila o zlorabi hollywoodske zlorabe pri Matriarhu Tippi Hedren

Hollywood Reporter združila nekatere najbolj priznane družine v svoji funkciji Hollywood Legacies.

Profili so vključevali tiste Hedren-Griffith-Johnsons, ki jih sestavlja Tippi Hedren, 87, in njena Delovna deklica hči Melanie Griffith, 60 let, kot tudi Griffithov bivši mož Miami Vice zvezda Don Johnson, 68, in hčerka nekdanjega para, Petdeset odtenkov sive zvezda Dakota Johnson, 28 (spodaj, levo)

Melanie Dakota Tippi Lead
Jon Kopaloff / FilmMagic

Melanie in Dakota sta se ob Hedrenovih osebnih izkušnjah spoznala glede spolnih zlorab v Hollywoodu. Opisala je spolno nadlegovanje in napad, s katero se sooča, ko je sodelovala z Alfredom Hitchcockom, ki jo je vodila v filmih, kot so Ptice in Marnie, v svojem memoirju leta 2016, Tippi.

“Nisem mogel iti v set,” je pojasnil Griffith. Ko je imela šest let, se spominja, da je od avtorja prejela darilo: figurico svoje matere, ki leži v škatli. “To je bil f-ing krsto!” vzkliknila je.

“Ona je postala primer, kaj se v življenju nikoli ne bi zgodilo”, je nadaljeval Griffith. “Upam, da sem to prenesel v Dakoto, da bi bil močan pri svojem delu in vase.”

“Učil sem se samospoštovanja, milosti in moči,” je še dodala Dakota. “Nikoli pred tem trenutkom ni nikogar v moji družini [eksplicitno] rekel:” Bodite previdni “. Včasih bodo močni možje v Hollywoodu poskusili karkoli. “

V intervjuju je Griffith natančno srečal tudi Dakota oče na vrsti, ko je imela samo 14 let (in 22 let), kar je veliko za Hedrenov občutek. “Mislil sem, da je najlepša oseba, ki sem jo kdaj videl,” je dejal Griffith.

“Bila sta dva čudovita, čudovita ljudstva, in tu moja hčerka je pokazala znake, ki jih nisem nikoli videl v njej, s starejšim človekom in tam je bila samo čista panika” Ptice zvezda opozorila.

POVEZANE: Dakota Johnson in mama Melanie Griffith izgledata kot sestre na rdeči preprogi

Druga slavna družina, vključena v THRNjegov del je Joneses, industrijski klan, ki vključuje producent glasbe Quincy Jones, 84, in njegova hčerka, Rashida Jones, 41.

rashida jones embeds
Tibrina Hobson / FilmMagic

“Smo se zelo smejali,” Angie Tribeca zvezda pravi o svoji dinamični družini. “V industriji, ki je včasih senčna, včasih hromi, včasih frustrirajuća, lepo je, da nobena od teh besed ne bi uporabljala za opis moje družine.”

Preberite celoten članek na Hollywood Reporter.